نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

روسیه: آمریکا به دنبال تشدید تنش‌ها در منطقه قفقاز است

روسیه: آمریکا به دنبال تشدید تنش‌ها در منطقه قفقاز است سفیر روسیه در واشنگتن می‌گوید آمریکا به جای تلاش برای برقرای صلح در منطقه قفقاز به دنبال تشدید تنش‌ها در این منطقه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر. «آناتولی آنتونوف»، سفیر روسیه در آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد واشنگتن در حال تشدید تشن‌ها در منطقه قفقاز و گرجستان است.

 

وی دراین‌باره گفت: ایالات متحده به جای کار بر روی توافق بین تفلیس، سوخومی و تخینوال درحال تشدید تنش‌ها در مناطق آبخازیا و اوستیای جنوبی (دو منطقه خودمختار در گرجستان) است.

 

آنتونوف در ادامه تأکید کرد که «اگر دولت آمریکا واقعاً متعهد به برقراری صلح در منطقه است باید اتهام‌ها و تهدید به اعمال تحریم علیه روسیه را کنار بگذارد و سعی نکند روابط روبه‌رشد بین روسیه و گرجستان را تضعیف کند.»

 

روسیه و گرجستان در سپتامبر ۲۰۰۸ روابط دیپلماتیک خود را قطع کردند؛ در آن سال مسکو استقلال اوستیای جنوبی و آبخازیا را به رسمیت شناخت و پس از جنگ پنج روزه روسیه و گرجستان، نیروهای خود را به آنجا اعزام کرد.

 

اواخر اردیبهشت امسال اما پروازهای هوایی میان روسیه و گرجستان پس از چند سال وقفه بار دیگر از سر گرفته شد. شرکت هواپیمایی کشوری گرجستان «ایرویز» اعلام کرد که پروازهای خود را از تفلیس پایتخت این کشور به مقصد مسکو آغاز کرده است.«گرجستان ایرویز» دومین شرکت هواپیمایی است که پس از توقف طولانی پرواز میان روسیه و گرجستان، پروازهای خود را به مسکو آغاز کرد.

 

اخیراً «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه نیز حکمی را به امضا رساند که به موجب آن اخذ روادید برای شهروندان گرجستانی برای سفر به روسیه لغو گردید. همچنین به موجب حکم دیگری که به امضا رئیس‌جمهور روسیه رسید، ممنوعیت پرواز از روسیه به گرجستان، که در ژوئن ۲۰۱۹ اعمال شده بود، لغو گردید./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار