انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

ذوالنوری: ایران و ویتنام هزینه‌های زیادی برای آزادی و استقلال داده‌اند

ذوالنوری: ایران و ویتنام هزینه‌های زیادی برای آزادی و استقلال داده‌اند نایب رئیس مجلس در مراسم استقبال از رئیس مجلس ویتنام، گفت: مبانی و اصول بسیاری بین ایران و ویتنام مشترک است و هر دو کشور از آمریکا و غرب زخم خورده هستند و هر دو کشور برای آزادی و استقلال هزینه‌های زیادی داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  وونگ دین هوئه رئیس مجلس ویتنام که در صدر یک هیأت پارلمانی- تجاری صبح امروز (سه‌شنبه 17 مردادماه) وارد تهران شد، در بدو ورود به کشور مورد استقبال حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نایب رئیس مجلس و جلیل رحیمی جهان آبادی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ویتنام قرار گرفت.

 

حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری ضمن خوش آمدگویی به هیات ویتنامی، اظهار کرد: حضور این هیات در تهران، نشان دهنده اهمیت تحکیم روابط دو کشور است.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روابط دیپلماتیک بین ایران و ویتنام از مناسبات خوبی برخوردار است، گفت: امیدواریم این روابط تداوم داشته باشد، زیرا تقویت روابط دیپلماتیک می‌تواند موجب گسترش روابط دو کشور باشد و تقویت ارتباط پارلمانی می‌تواند تقویت روابط اقتصادی و سیاسی خود را به دنبال داشته باشد.

 

وی افزود: رؤسای مجالس دو کشور ترددهای خوبی در سالیان گذشته داشته‌اند و مرور تاریخ روابط دو کشور نشان می‌دهد که هیچ نقطه سیاه و تاریکی در روابط دو کشور وجود ندارد و روابط دو کشور دوستانه بوده و از این به بعد دوستانه تر نیز خواهد بود.

 

حجت الاسلام ذوالنوری افزود: مبانی و اصول بسیاری بین ایران و ویتنام مشترک است و هر دو کشور از آمریکا و غرب زخم خورده هستند و هر دو کشور برای آزادی و استقلال هزینه‌های زیادی داده‌اند. همچنین دو کشور مخالف یکجانبه گرایی بوده و موافق صلح و دوستی هستند.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، روابط اقتصادی ایران و ویتنام خوب ارزیابی کرد و گفت: سفر هیات پارلمانی منشأ خیر و برکت خواهد بود که می‌تواند به گسترش روابط منجر شود.

 

رئیس مجلس ویتنام: سفر هیأت پارلمانی-تجاری ویتنام موجب تحکیم همکاری‌‎های دوجانبه خواهد شد

وونگ دین هوئه نیز ضمن تشکر بابت استقبال گرم از هیأت ویتنامی، اظهار کرد: این نخستین بار است که وارد ایران شدم و اکثر این هیأت اولین بار است که به ایران سفر کرده‌اند.

 

رئیس مجلس ویتنام با اشاره به اینکه آخرین بار ۲۵ سال پیش سفر هیات پارلمانی ویتنام در سطح رئیس به ایران سفر کرده است، بیان کرد: این سفر به مناسبت پنجاهمین سال روابط دو کشور انجام شده است.

 

وی افزود: امیدوارم این سفر موجب تقویت همکاری‌ها و مناسبات مجالس و ملت ایران و ویتنام باشد.

 

رئیس مجلس ویتنام ضمن تشکر از برنامه‌ریزی مناسب مجلس، گفت: برخی وزرا و مقامات استانی هم در این سفر حضور دارند و امیدوارم در این سفر اسناد همکاری خوبی بین دو کشور به امضا برسد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار