تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

چهار درصد مشترکان برق بیشتر از ۲ برابر الگو مصرف دارند

چهار درصد مشترکان برق بیشتر از ۲ برابر الگو مصرف دارند رئیس گروه بهره‌وری و مدیریت مصرف انرژی شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: ۸۰ درصد مشترکان برق زیر الگوی مصرف، ۱۰ درصد بین الگو تا ۱.۵ برابر الگو، ۶ درصد ۱.۵ تا ۲ برابر الگو و چهار درصد بیش از ۲ برابر الگو مصرف می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۵۲۲

به گزارش راهبردمعاصر؛فرح جمال‌زاده در باره رشد و پیشرفت برنامه مدیریت مصرف در بخش اداری کشور افزود: هم‌اکنون بخش قابل‌توجهی از برنامه مدیریت بار و مصرف انرژی در بخش اداری محقق شده است.

 

وی ادامه داد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران همه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، نیروهای مسلح و نهادهای عمومی غیردولتی موظف هستند در ساعت اداری نسبت به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق (نسبت به مدت مشابه سال قبل) و در ساعت غیراداری نسبت به کاهش ۶۰ درصدی از مصارف جاری با اولویت خاموش‌کردن دستگاه‌های غیرضروری و سامانه‌های سرمایشی اقدام کنند.

 

رئیس گروه بهره‌وری و مدیریت مصرف انرژی توانیر در باره تعامل و همکاری بخش‌های صنعت و کشاورزی برای مدیریت مصرف برق در زمان پیک مصرف خاطرنشان کرد: آنچه که به‌عنوان یک چالش و معضل اصلی صنعت برق در فصل گرما مطرح می‌شود، مصارف خانگی و تجاری آمپری و فاقد کنتور هوشمند است و لازم است در این زمینه تدبیر کارآمد اتخاذ شود.

 

جمال‌زاده از جمله راهکارهای سایر کشورها در این بخش را شناورسازی نرخ برق و اعمال تعرفه ساعت اوج بحرانی، استفاده از مولدهای تولید پراکنده، ذخیره‌سازهای انرژی، انرژی‌های تجدیدپذیر و غیره عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد انرژی برق کشور در مناطق عادی، ۴۰ درصد در مناطق گرمسیری یک و ۲۰ درصد در سایر مناطق کشور (دو تا چهار گرمسیر) به‌ویژه مناطق گرمسیری چهار مصرف می‌شود.

 

وی ادامه داد: هم اکنون ۸۰ درصد مشترکان زیر الگوی مصرف، ۱۰ درصد بین الگو تا ۱.۵ برابر الگو، ۶ درصد ۱.۵ تا ۲ برابر الگو و چهار درصد بیش از ۲ برابر الگو مصرف می‌کنند.

 

بر اساس اعلام وزارت نیرو، ۲۲ میلیون از ۳۲ مشترک برق خانگی کشور در مناطق عادی قرار دارند که این مناطق عموماً مرکز و شمال کشور مانند تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کردستان و کرمانشاه را شامل می‌شوند. در منطقه گرم یک که حوزه جنوب کشور از قبیل خوزستان، بوشهر، هرمزگان، بخشی از سیستان و بلوچستان، بخشی از کرمان جنوب و بخشی از فارس جنوب را شامل می‌شود، چهار میلیون مشترک وجود دارد؛ منطقه گرم دو در سراسر کشور پراکنده بوده و ۱۶۰ هزار مشترک را در خود جای‌داده است، در منطقه گرم سه که منطقه کویری مرکز کشور را از جمله قم، بخشی از کاشان و یزد را شامل می‌شود یک میلیون مشترک برق وجود دارد، اما در منطقه گرم چهار که حوزه مرطوب و نیمه معتدل را به خود اختصاص می‌دهد و نیمه شمالی کشور را اعم از گلستان، مازندران، گیلان و غیره را شامل می‌شود پنج میلیون مشترک برق وجود دارد.

 

۴۰ درصد انرژی در نواحی عادی، ۴۰ درصد در مناطق گرمسیر یک و ۲۰ درصد در سایر مناطق کشور به‌ویژه مناطق گرمسیر چهار مصرف می‌شود؛ براین‌اساس بیشترین سهم انرژی برق کشور در مناطق عادی و گرمسیر یک بوده که معادل ۸۰ درصد انرژی مصرفی کل کشور است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار