واریز ۲۷ هزار میلیارد از منابع مرحله چهارم کالابرگ/ میزان کالابرگ دهک‌های اول تا سوم تغییر کرد؟ زمان ثبت‌نام برای شرکت در پیش‌فروش سکه اعلام شد + شرایط ثبت نام جزئیات واریز مرحله چهارم وام ضروری ۵۰۰ میلیونی بازنشستگان قیمت سکه‌های پیش فروش اعلام شد / سکه ۱۰ میلیون تومان ارزانتر از بازار پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ۱۰۲ هزار تومان شد ​​وزارت کار برای ثبت نام در طرح اتصال پوشاک اطلاعیه صادر کرد ایران چک ۵۰ هزار تومانی جدید آمد آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان حداقل‌بگیر آغاز شد آزادراه تهران - شمال بسته شد؛ مسدودی ۵ روزه برای تعمیرات پیش بینی قیمت دلار ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ریزشی شد+ قیمت انواع ارزها پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / سکه ۴ میلیون تومان عقب‌نشینی کرد سقوط ۳.۵ میلیون تومانی سکه / طلای ۱۸ عیار ۲.۹ درصد کاهش یافت/ آخرین نرخ دلار در بازار اعمال شرایط جدید صدور و تعداد برگ دسته چک از هفته آتی + جدول

مسافران چقدر طلا میتوانند از کشور خارج کنند؟

ورود زیورآلات ساخته شده از طلا، نقره و پلاتین همراه مسافر برای مصارف شخصی حداکثر تا میزان ۱۵۰ گرم مجاز بوده و مازاد بر آن منوط به کسب مجوز از بانک مرکزی است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر ، ورود و خروج فلزات گرانبها از قبیل طلا، نقره و پلاتین همراه مسافر با قوانینی همراه است که مازاد آن منوط به کسب مجوز از سوی بانک مرکزی است.

 

در این میان ورود زیورآلات ساخته شده از طلا، نقره و پلاتین همراه مسافر از قبیل گردنبند، دستبند، گوشواره، انگشتری، النگو و ... برای مصارف شخصی به صورت واحد (از هر کدام یک عدد و در مورد گوشواره یک جفت و النگو شش عدد) در مجموع حداکثر تا میزان ۱۵۰ گرم مجاز بوده است.

 

همچنین خروج زیورآلات شخصی همراه مسافر از انواع مصنوعات طلا، نقره و پلاتین در مجموع حداکثر تا میزان ۱۵۰ گرم مجاز خواهد بود.

 

لازم به ذکر است که برخی زیورآلات مزین به سنگ‌های گرانبها از قبیل الماس، زمرد و یاقوت هستند که در این مورد وزن نگین نباید در مجموع از یک قیراط تجاوز کند.

 

گفتنی است خروج ظروف و مصنوعات نقره توسط مسافر نیز حداکثر تا سه کیلوگرم مجاز است مشروط بر اینکه اشیا مذکور در زمره آثار فرهنگی و تاریخی محسوب نگردد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار