تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است

محکومیت شهرداری بندر امام درپی حمله سگ‌های ولگرد به یک کودک

دادستان بندر امام از محکوم شدن شهرداری این شهرستان به پرداخت دیه در خصوص پرونده حمله منجر به صدمه چند سگ بلاصاحب به یک کودک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا جعفری اصل اظهار کرد: سال گذشته طبق شکایت یکی از شهروندان در خصوص حمله چند سگ بلاصاحب به فرزند خردسالش که منجر به صدمه بدنی شده بود، پرونده قضائی با قید فوریت در یکی از شعب دادگاه کیفری ۲ شهرستان به طرفیت شهرداری بندر امام تشکیل شد.

وی با تاکید بر این‌که طبق بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، جمع‌آوری حیوانات بلاصاحب از وظایف مستقیم شهرداری است، گفت: همچنین طبق ماده ۲۹۵ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲، هرگاه کسی فعلی که انجام آن را برعهده گرفته یا وظیفه خاصی را که قانون بر عهده او گذاشته است، ترک کند و به سبب آن، جنایتی واقع شود، چنانچه توانایی انجام آن فعل را داشته باشد، جنایت حاصل به او مستند می‌شود و حسب مورد، عمدی، شبه‌عمدی، یا خطای محض است.

جعفری‌اصل افزود: با توجه به مواد قانونی ذکر شده و پس از بررسی و تحقیق در خصوص اعتراض شاکی قرار جلب به دادرسی، برای شخصیت حقوقی شهرداری صادر و شهردار وقت تفهیم اتهام انجام شد.

دادستان عمومی و انقلاب بندر امام تصریح کرد: نماینده حقوقی شهرداری بندر امام نیز لایحه‌ای در خصوص اقدامات شهرداری برای جمع‌آوری سگ‌های ولگرد و اختصاص مکان لازم و بیان موانعی نظیر انجمن‌های حمایت از حقوق حیوانات را ارسال کرد که از طرف دادگاه مورد تأیید قرار نگرفت.

جعفری اصل گفت: با توجه به بی‌مبالاتی و ترک فعل در راستای وظایف شغلی شهردار وقت، بزهکاری شخصیت حقوقی شهرداری بندر امام محرز و مسلم دانسته شد و طبق قانون مجازات اسلامی، رأی دادگاه بر محکوم شدن متهم به پرداخت دیه در حق شاکی به مبلغ یک میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال صادر شد.

وی با تاکید بر این‌که در برابر ترک فعل مدیران دستگاه‌ها و ادارات هیچ مماشاتی وجود ندارد، یادآور شد: شهرداری‌ها طبق قانون موظف به جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب از سطح شهر هستند و هیچ عذر و مانعی در این خصوص قابل پذیرش نیست. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار