وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

اطلاعات حساس نیرو‌های پلیس ایرلند به اشتباه منتشر شد

اطلاعات حساس نیرو‌های پلیس ایرلند به اشتباه منتشر شد رئیس پلیس ایرلند ضمن تایید درز اطلاعات نیرو‌های خود اعلام کرد پلیس ایرلند با خطرات تروریستی مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، اطلاعات هزاران تن از نیرو‌های پلیس ایرلند شمالی درز پیدا کرد. این اطلاعات شامل نام و محل خدمت نیرو‌های پلیس بود که به اشتباه به صورت آنلاین منتشر شد. با توجه به تهدیدات امنیتی پلیس این کشور، این اطلاعات به ویژه حساس هستند. رئیس پلیس ایرلند شمالی از نیرو‌های پلیس معذرتخواهی کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری‌های محلی نیرو‌های پلیس با حضور در همه جا، با خطر روبرو هستند، اما در ایرلند شمالی با توجه به تهدیدات تروریسم، خطرات بیشتری وجود دارد. اکنون پلیس این کشور با جدی‌ترین درز اطلاعات نیرو‌های پلیس در تاریخ خود درگیر است.

 

کریس تاد، معاون رئیس پلیس ایرلند شمالی در این خصوص گفت: اطلاعات درز شده شامل نام خانوادگی، درجه و محل خدمت نیرو‌های پلیس است که با توجه به تهدیدات تروریستی، برای همکاران ما خطر محسوب می‌شود.

 

اطلاعات درز شده در یک سایت اینترنتی دیروز بعد از ظهر قرار گرفته است که به درخواست آزادی اطلاعات، منتشر شده است؛ که بر بررسی اشتغال تعداد افسران پلیس در رده‌های مختلف، متمرکز است. البته اطلاعات دیگر منتشر شده، اشتباهی بوده است.

 

لیام کلی رئیس فدراسیون پلیس ایرلند نیز اعلام کرد: درز اطلاعات پلیس سبب غافلگیری و همچنین خشم ما شده است. بسیاری از افسران پلیس در رده‌های معمولی مشغول کار هستند که حفظ اطلاعات آن‌ها بااهمیت است.

 

اوایل امسال درپی اقدام به قتل یک کارآگاه ارشد پلیس، سطح تهدیدات تروریستی در این کشور افزایش یافت. جان کلدول در یک مجموعه ورزشی پس از یک جلسه مربیگیری فوتبال جوانان، هدف شلیک گلوله قرار گرفت. اعتقاد بر این است که نیرو‌های ارتش جمهوری خواه ایرلند که یک گروه شبه نظامی مخالف روند صلح است، این عملیات را انجام دادند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار