بقایی با سفیر هند در تهران دیدار کرد رونمایی روبیو از برنامه‌های آمریکا برای ونزوئلا هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است

مقام روسی: زلنسکی سرنوشتی همچون رئیس سابق گرجستان خواهد داشت

رئیس دومای روسیه در سخنانی تاکید کرد رئیس جمهور اوکراین که به واشنگتن و بروکسل وابسته است، به سرنوشت رئیس جمهور سابق گرجستان دچار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی روسیه در سخنانی تاکید کرد که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، به سرنوشت میخائیل ساکاشویلی، همتای سابق گرجستانی خود دچار خواهد شد.

 

براساس گزارش آناتولی، او در بیانیه‌ای در تلگرام نوشت: رژیم ساکاشویلی از همان آغاز دوره خود، به شدت روس هراس بود. او توسط اتحادیه اروپا و ناتو حمایت می‌شد و آن‌ها به او سلاح و به ارتش (گرجستان) آموزش می‌دادند.

 

ولودین اظهار داشت که ساکاشویلی برای غرب غیرضروری است و تاریخ تکرار می‌شود، اما اکنون با زلنسکی. غرب در حال حاضر از او و رژیم سیری ناپذیر کی‌یف خسته شده است. ناسپاسی او به ویژگی غالب سیاست اروپا تبدیل شده است.

 

رئیس دومای روسیه افزود: سرنوشت دست نشانده‌های واشنگتن و بروکسل همیشه به همین ترتیب پایان می‌یابد، آن‌ها از شر آن‌ها خلاص می‌شوند. زلنسکی نفر بعدی است.

 

ساکاشویلی که بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۳ رئیس‌جمهور گرجستان بود، تابعیت گرجستانی ساکاشویلی در سال ۲۰۱۵ پس از اینکه شهروند اوکراین شد، لغو شد و او همچنین به عنوان فرماندار استان اودسا در جنوب غربی این کشور خدمت می‌کرد.

 

تیم پزشکی او می‌گوید که سلامت او از زمانی که در اکتبر ۲۰۲۱ پس از دستگیری پس از بازگشت مخفیانه به گرجستان پس از هشت سال تبعید به زندان افتاد، به‌طور قابل توجهی بدتر شده است. او چندین بار در اعتراض به زندان خود دست به اعتصاب غذا زد.

 

دادگاهی در گرجستان ساکاشویلی را به خاطر دو مورد جداگانه سوء استفاده از قدرت به عنوان رئیس دولت به شش سال زندان محکوم کرد. رئیس جمهور سابق گرجستان هنوز در سه پرونده جداگانه در حال محاکمه است و به دلیل نارسایی سلامتی در جلسات استماع از طریق ویدئو کنفرانس شرکت کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار