کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

مقام روسی: زلنسکی سرنوشتی همچون رئیس سابق گرجستان خواهد داشت

مقام روسی: زلنسکی سرنوشتی همچون رئیس سابق گرجستان خواهد داشت رئیس دومای روسیه در سخنانی تاکید کرد رئیس جمهور اوکراین که به واشنگتن و بروکسل وابسته است، به سرنوشت رئیس جمهور سابق گرجستان دچار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی روسیه در سخنانی تاکید کرد که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، به سرنوشت میخائیل ساکاشویلی، همتای سابق گرجستانی خود دچار خواهد شد.

 

براساس گزارش آناتولی، او در بیانیه‌ای در تلگرام نوشت: رژیم ساکاشویلی از همان آغاز دوره خود، به شدت روس هراس بود. او توسط اتحادیه اروپا و ناتو حمایت می‌شد و آن‌ها به او سلاح و به ارتش (گرجستان) آموزش می‌دادند.

 

ولودین اظهار داشت که ساکاشویلی برای غرب غیرضروری است و تاریخ تکرار می‌شود، اما اکنون با زلنسکی. غرب در حال حاضر از او و رژیم سیری ناپذیر کی‌یف خسته شده است. ناسپاسی او به ویژگی غالب سیاست اروپا تبدیل شده است.

 

رئیس دومای روسیه افزود: سرنوشت دست نشانده‌های واشنگتن و بروکسل همیشه به همین ترتیب پایان می‌یابد، آن‌ها از شر آن‌ها خلاص می‌شوند. زلنسکی نفر بعدی است.

 

ساکاشویلی که بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۳ رئیس‌جمهور گرجستان بود، تابعیت گرجستانی ساکاشویلی در سال ۲۰۱۵ پس از اینکه شهروند اوکراین شد، لغو شد و او همچنین به عنوان فرماندار استان اودسا در جنوب غربی این کشور خدمت می‌کرد.

 

تیم پزشکی او می‌گوید که سلامت او از زمانی که در اکتبر ۲۰۲۱ پس از دستگیری پس از بازگشت مخفیانه به گرجستان پس از هشت سال تبعید به زندان افتاد، به‌طور قابل توجهی بدتر شده است. او چندین بار در اعتراض به زندان خود دست به اعتصاب غذا زد.

 

دادگاهی در گرجستان ساکاشویلی را به خاطر دو مورد جداگانه سوء استفاده از قدرت به عنوان رئیس دولت به شش سال زندان محکوم کرد. رئیس جمهور سابق گرجستان هنوز در سه پرونده جداگانه در حال محاکمه است و به دلیل نارسایی سلامتی در جلسات استماع از طریق ویدئو کنفرانس شرکت کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار