جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند

جهانگیری: هفته دولت فرصتی برای حضور اعضای دولت در استان‌هاست

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: هفته دولت فرصتی برای حضور اعضای دولت در استان‌ها و بررسی مسائل آنها است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور بعد از ظهر امروز با استقبال استاندار و جمعی از مقامات محلی وارد ساری مرکز استان مازندران شد و در جمع خبرنگاران گفت: مردم مازندران هم برای انقلاب و نظام و هم برای تولید و اقتصاد کشور زحمات زیادی کشیده‌اند و امیدوارم خداوند توفیق دهد تا همچنان مردم این استان در همه صحنه‌های کشور پیشگام باشند.

 

جهانگیری با اشاره به فرارسیدن هفته دولت افزود: این ایام علاوه بر گرامیداشت مقام شهیدان رجایی و باهنر، فرصتی است تا اعضای دولت به استان‌های مختلف سفر کرده و مسائل مختلف استان‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

 

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه دولتمردان امروز دیدار بسیار خوبی با مقام معظم رهبری داشتند، اظهار داشت: در این دیدار این بحث مطرح بود که به رغم اینکه دشمن فکر می‌کرد با تحریم می‌تواند اقتصاد ایران را با فروپاشی مواجه کند، با تکیه بر ظرفیت‌ها و تولید داخلی قادریم اقتصاد کشور را اداره کنیم.

جهانگیری تصریح کرد: مازندران یکی از مهمترین قطب‌های تولید کشور خصوصا در بخش کشاورزی است و بزرگترین سهم را در تولید و حفظ امنیت غذایی کشور دارد.

 

معاون اول رئیس جمهور یکی از اهداف سفر خود به استان مازندران را بررسی مسائل و موانع تولید در استان عنوان کرد و ادامه داد: طرح‌هایی هم در بخش‌های دولتی و خصوصی برای افتتاح آماده شده است که در این سفر به بهره برداری خواهند رسید.

 

جهانگیری همچنین با اشاره به برگزاری نخستین همایش همکاری‌های اقتصادی کشورهای ساحلی خزر در ترکمنستان که هفته گذشته صورت گرفت، گفت: در این همایش مسائل و همکاری‌های اقتصادی کشورهای ساحلی خزر در سطح بالای سیاسی مورد بررسی قرار گرفت و امیدوارم مازندران و دیگر استان‌های ساحلی شمال کشور بتوانند به مسئولیت‌های سنگین خود در زمینه‌های زیست محیطی، انرژی، حمل و نقل و تجارت در چارچوب همکاری کشورهای حاشیه خزر به شکل موثر و سازنده‌ عمل کنند.

 

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: در مازندران عمدتا محور کار کشاورزی، گردشگری و صنعت مرتبط با گردشگری است. برای احداث پتروشیمی در مازندران نیز به وزارت نفت ماموریت داده شده تا آنچه در این زمینه قابل انجام است، عملیاتی شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار