لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

آمریکا بازداشت کودکان مهاجر برای مدت نامعلوم را تسهیل کرد

دولت آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد تدابیری را به کار گرفته که به نهادهای مجری قانون اجازه می‌داد کودکان مهاجر و خانواده‌های آنها را برای مدت نامعلوم بازداشت کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه اعلام کرد در حال برداشتن گام‌هایی است که به این کشور اجازه می‌دهد کودکان مهاجر بدون اسناد قانونی را برای مدت نامعلوم بازداشت کند.

 

به نوشته روزنامه یواس‌ای‌تودی، این اقدام که مقام‌های وزارت امنیت داخلی آمریکا احتمال می‌دهند در دادگاه فدرال به چالش کشیده شود به محدودیت ۲۰ روزه بازداشت کودکان مهاجر و خانواده‌های آنها پایان خواهد داد.

 

ترامپ روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در کاخ سفید گفت همزمان با تشدید اقدامات امنیتی در مرزهای جنوبی آمریکا و تلاش برای احداث دیوارهای حائل مهاجران غیرقانونی کمتری برای ورود به آمریکا تلاش می‌کنند.

ترامپ ادعا کرد که نگران کودکان مهاجر است اما وظیفه کنگره آمریکا است که مفرهای قوانین پناهندگی و مهاجرت را اصلاح کند.

 

او گفت: «ما در خصوص مسائل مرزی خیلی قوی عمل کرده‌ایم. من به کودکان مهاجر فکر می‌کنم. برای آنها خیلی ناراحت هستم. این آدم‌ها این سفر وحشتناک ۲۰۰۰ مایلی را انجام می‌دهند. اما اتفاقی که می‌افتد این است که وقتی می‌فهمند مرزها دارند بسته می‌شوند و دیوار در حال ساخته می‌شوند، منصرف می‌شوند.»

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار