غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

آمریکا بازداشت کودکان مهاجر برای مدت نامعلوم را تسهیل کرد

دولت آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد تدابیری را به کار گرفته که به نهادهای مجری قانون اجازه می‌داد کودکان مهاجر و خانواده‌های آنها را برای مدت نامعلوم بازداشت کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه اعلام کرد در حال برداشتن گام‌هایی است که به این کشور اجازه می‌دهد کودکان مهاجر بدون اسناد قانونی را برای مدت نامعلوم بازداشت کند.

 

به نوشته روزنامه یواس‌ای‌تودی، این اقدام که مقام‌های وزارت امنیت داخلی آمریکا احتمال می‌دهند در دادگاه فدرال به چالش کشیده شود به محدودیت ۲۰ روزه بازداشت کودکان مهاجر و خانواده‌های آنها پایان خواهد داد.

 

ترامپ روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در کاخ سفید گفت همزمان با تشدید اقدامات امنیتی در مرزهای جنوبی آمریکا و تلاش برای احداث دیوارهای حائل مهاجران غیرقانونی کمتری برای ورود به آمریکا تلاش می‌کنند.

ترامپ ادعا کرد که نگران کودکان مهاجر است اما وظیفه کنگره آمریکا است که مفرهای قوانین پناهندگی و مهاجرت را اصلاح کند.

 

او گفت: «ما در خصوص مسائل مرزی خیلی قوی عمل کرده‌ایم. من به کودکان مهاجر فکر می‌کنم. برای آنها خیلی ناراحت هستم. این آدم‌ها این سفر وحشتناک ۲۰۰۰ مایلی را انجام می‌دهند. اما اتفاقی که می‌افتد این است که وقتی می‌فهمند مرزها دارند بسته می‌شوند و دیوار در حال ساخته می‌شوند، منصرف می‌شوند.»

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار