خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

افزایش سطح همکاری‌های تجاری ایران و ویتنام

افزایش سطح همکاری‌های تجاری ایران و ویتنام وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در نشست با رئیس مجلس ملی ویتنام، ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های طرفین، منجر به تحقق افزایش هرچه بهتر و بیشتر توسعه ارتباطات اقتصادی و تجاری میان دو کشور ایران و ویتنام شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عباس علی‌آبادی» امروز (سه‌شنبه) با «وونگ دین‌هوئه» رئیس مجلس ملی ویتنام و تیم همراه دیدار و گفتگو کرد. در این نشست، «بابک احمدی» سرپرست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، «مهدی ضیغمی» سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران و «سیدمحمد موسوی» معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صمت هم حضور داشتند.

علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در ابتدای این نشست، با اعلام اینکه هر دو کشور دوران سخت تحریم را با سربلندی و موفقیت‌های بزرگ پشت سرگذاشتند، گفت: امیدوارم تلاش‌های طرفین، منجر به تحقق افزایش هرچه بهتر و بیشتر توسعه ارتباطات اقتصادی و تجاری میان دو کشور ایران و ویتنام شود.

وی با بیان این خبر که به‌زودی رایزن بازرگانی ایران، راهی کشور ویتنام می‌شود، افزود: در سال‌های اخیر کالاهای خاصی در ایران تولید و به کشورهای دنیا صادر شده که خوشبختانه استقبال خوبی از این محصولات صورت گرفته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های بزرگ ویتنام در سال‌های اخیر اعلام کرد که می‌توانیم سطح روابط تجاری و همکاری‌های اقتصادی را به جایگاهی برسانیم که برای طرفین سودمند باشد.

علی‌آبادی با تاکید بر اینکه بایستی هرچه زودتر ارتباطات خود را کشور برادر و دوست ویتنام افزایش دهیم، یادآور شد: توافقاتی برای توسعه همکاری‌ها در حال انجام است که امیدوارم نتایج رضایت‌بخشی برای دو کشور به همراه داشته باشد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار