نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

صعود النصر به فینال جام باشگاه‌های عرب

کریستیانو رونالدو که در بازی النصر و الشرطه یک گل او آفساید اعلام شده و مردود شد در دقیقه ۷۵ از روی نقطه پنالتی به گل رسید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ النصر که در نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های عربی به مصاف الشرطه عراق رفته با گلی که ستاره بزرگش کریستیانو رونالدو در دقیقه ۷۵ از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند از این حریف عراقی پیش افتاد.

بازی دو تیم در استادیوم امیر سلطان بن عبد‌العزیز شهر اب‌ها آغاز شد و نیمه اول بدون اینکه گلی از دروازه‌ها عبور کند به پایان رسید. اما در این نیمه ستاره بزرگ پرتغالی النصر یک بار توپ را از خط دروازه الشرطه عبور داد که توسط داور پذیرفته نشد. مارسلو بروزوویچ توپ را به رونالدو رساند و او موقعیت تک به تک را به گل تبدیل کرد و شادی مخصوصش را در ورزشگاه به نمایش گذاشت، اما این شادی کریستیانو عمر کوتاهی داشت.

بعد از بررسی صحنه توسط VAR علیه گل رونالدو آفسایدی میلی‌متری گرفته شد تا او نتواند نامش را به عنوان گلزن در این بازی ثبت کند.

کریستیانو در نیمه دوم تلاش زیادی کرد تا ناکامی نیمه اول را به فراموشی بسپارد. در دقیقه ۷۲ سادیو مانه با یک فرار در محوطه جریمه الشرطه توسط فیصل بازیکن این تیم سرنگون شد و داور بعد از بررسی با VAR حکم به پنالتی داد.

کریستیانو رونالدو پشت توپ ایستاد و با یک ضربه داخل پای دقیق دروازه الشرطه را باز کرد تا بالاخره نامش به عنوان گلزن در این بازی ثبت شود. هواداران النصر که از گلزنی ستاره بزرگ تیم‌شان بسیار خوشحال شده بودند تا چندین دقیقه یکصدا نام او را صدا می‌زدند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار