واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

واکنش پنتاگون به بیانیه الحشدالشعبی درباره انفجارهای عراق

یک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به بیانیه سازمان الحشد الشعبی درباره حوادث اخیر در پایگاه های نظامی عراق واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ، یک سخنگوی پنتاگون امروز چهارشنبه به بیانیه سازمان «الحشد الشعبی» عراق درباره حوادث اخیر در پایگاه‌های نظامی این کشور واکنش نشان داد.

 

«ابو مهدی المهندس»، جانشین رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در بیانیه‌ای دولت آمریکا را مسئول حوادث اخیر در پایگاه‌های نظامی عراق توصیف کرده بود.

یک سخنگوی پنتاگون در مصاحبه‌ای با شبکه خبری الجزیره، در واکنش به این بیانیه گفت: «ایالات متحده هیچ ارتباطی با انفجارهای اخیر در یک انبار تسلیحاتی در عراق ندارد.»

 

مهندس چهارشنبه (۳۰ مرداد) اعلام کرد که «آمریکایی‌ها برای هدف قرار دادن پایگاه‌ها و مقرهای عراق، چهار پهپاد اسرائیل را به این کشور وارد کرده‌اند».

جانشین رئیس سازمان الحشد الشعبی تأکید کرد که «آمریکا مسئول اول و آخر آنچه در عراق می‌افتد، هست و از امروز، آمریکا را مسئولیت همه حوادث می‌دانیم».

 

سازمان الحشد الشعبی عراق در بیانیه خود در مورد حادثه دیروز پایگاه هوایی بلد نیز گفت که هدف قرار دادن مقرهای این سازمان موضوع واضحی است که با هدف سیطره ارتش آمریکا بر آسمان عراق صورت می‌گیرد.

 

رسانه‌های عراق شامگاه‌ سه‌شنبه (دیروز) از وقوع آتش‌سوزی در پایگاه نظامی بلد واقع در استان صلاح الدین (مرکز) خبر دادند. بر اثر این آتش‌سوزی، یک انبار مهمات و تسلیحات متعلق به الحشد الشعبی در نزدیکی این پایگاه منفجر شد.

منبع : فارس

ارسال نظر