روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

رانش زمین در منطقه حصار کرج خسارت بر جای گذاشت + تصاویر

شهردار کرج گفت: حادثه رانش زمین در محدوده‌ای از اراضی موسوم به تپه الله اکبر منطقه حصار، تلفات جانی نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۱۹۸۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد کیانی که در محل حادثه حضور دارد، اظهار داشت: این اتفاق صبح امروز پنج شنبه ۱۸ مرداد رخ داده و در پی آن تعدادی از پلاک‌های مسکونی دچار خسارت شده است.

وی افزود: با توجه به حضور نیرو‌های آتش‌نشانی، خدمات شهری، مدیران مربوطه و نمایندگان دیگر دستگاه‌های امداد و نجات در محل رانش عواقب احتمالی در حال کنترل است.

کیانی از ارجاع موضوع به کارشناس رسمی دادگستری به منظور تعیین علت دقیق رانش خبر داد و اضافه کرد: اقدامات لازم جهت تامین ایمنی ساکنین پلاک‌های مجاور در حال انجام است و به منظور اطمینان خاطر از عدم تسری ابعادِ حادثه تأسیسات گاز و برق و آب به طور موقت از مدار خارج شده است.

به گفته شهردار کرج، این حادثه تلفات جانی نداشته و منجر به ریزش یک ساختمان شده و روند ایمن سازی آغاز شده است.

کیانی تصریح کرد: آنچه در سال‌های گذشته در منطقه حصار و برخی از مناطق شهری کلانشهر کرج در بحث ساخت و ساز‌های غیر مجاز و بی‌کیفیت رخ داده، نتایجِ خطرناکی همچون حادثه امروز را در پی داشته است.

شهردار کرج اظهار کرد: تیم‌های امدادی و عملیاتی شهرداری کرج تا زمان حصول اطمینان از ایمن‌سازی محل، رفع خطر، ارائه مشاوره به ساکنین پلاک‌های مجاور و بازگشت شرایط به وضعیت عادی در محل حضور خواهند داشت و امیدواریم با انجام اقدامات فنی بتوانیم از ریزش احتمالی بنا‌های مجاور جلوگیری کنیم.

وی گفت: به محض اعلام علتِ دقیق رانش زمین در محدوده اراضی الله اکبر منطقه حصار که قبلاً نیز سابقه داشته، مراتب از طریق رسانه‌ها به اطلاع مردم خواهد رسید.

منطقه حصار کرج یکی از سکونت گاه‌های غیر رسمی شهر کرج است که دامنه گوه‌های ورودی کرج استقرار یافته است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده