کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

افشای مداخله آمریکا برای کاهش بودجه حشد الشعبی

یک شبکه عراقی فاش کرد مقامات نظامی آمریکا در دیدار با همتایان عراقی خود خواستار کاهش بودجه سازمان الحشد الشعبی شده‌اند، اما طرف عراقی این خواسته را رد کرده و گفته که این یک مسئله داخلی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی «العهد» عراق، صبح امروز (شنبه)، فاش کرد که مقامات آمریکایی در سفر اخیر هیأت بلندپایه بغداد به واشنگتن خواستار مداخله در امور داخلی عراق شده‌اند.

 

هیأتی بلندپایه از مقامات امنیتی عراق به ریاست «ثابت محمد العباسی» وزیر دفاع این کشور اواسط هفته گذشته به واشنگتن سفر کرد.

 

یک منبع آگاه به العهد گفت، مقامات آمریکایی در دیدار با همتایان عراقی خود به بودجه تخصیص داده‌ شده به سازمان الحشد الشعبی عراق اعتراض کردند و خواستار کاهش آن شده بودند، اما هیأت عراقی این درخواست را رد و تاکید کرد که این، موضوعی داخلی است.

 

منبع مذکور که اشاره‌ای نیز به نام او نشده، افزود: «هیأت [عراقی] شرط کرده پهپادهای آمریکایی [در عراق] غیرمسلح باشند و بدون موافقت عراق پرواز نکنند».

 

العهد در پایان به نقل از منبع مذکور خبر داد واشنگتن با درخواست هیأت عراقی در خصوص اطلاع از تعداد نیروهای آمریکایی مستقر در عراق و محل استقرار آن‌ها موافقت کرده است و همچنین دو طرف توافق کرده‌‌اند پرونده امنیتی عراق جدای از پرونده سوریه باشد.

 

پیشتر، «یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرده بود که هیأت عراقی در سفر به آمریکا در چند جلسه شرکت خواهد کرد که در آن‌ها پاره‌ای از مسائل به ویژه حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی، همکاری‌های امنیتی دوجانبه عراق و آمریکا، تبادل تجربیات و اطلاعات بخصوص در زمینه اطلاعاتی و تعقیب عناصر داعشی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار