کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی

مخالفت عراق با انحلال حشد شعبی

مخالفت عراق با انحلال حشد شعبی یک مشاور نظامی سابق عراقی از مخالفت دولت عراق با گفتگو با آمریکایی‌ها درباره موضوع انحلال سازمان حشد شعبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صفاء الاعسم، مشاور نظامی سابق عراقی در گفتگو با خبرگزاری المعلومه گفت: هیات نظامی عراقی با مجوز محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر و فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق در جریان سفر به واشنگتن درباره تمامی پرونده‌های امنیتی گفتگو کرد.

وی افزود: مذاکرات با واشنگتن شامل تجهیز نیرو‌های عراق به تسلیحات، آموزش، پشتیبانی و پرونده‌های دیگر و همچنین حضور مبهم آمریکا در عراق و عدم اطلاع بغداد از تعداد سربازان آمریکایی و مناطق استقرار آن‌ها بود.

الاعسم در این باره تصریح کرد: هیات عراق از صحبت درباره درخواست آمریکا برای انحلال حشد شعبی یا پایان دادن به وظایف امنیتی آن در مناطق مختلف از خاک عراق خودداری کرد، چراکه این موضوع جزو پرونده‌های داخلی عراق است.

وی همچنین اعلام کرد: مذاکرات میان دو طرف راه را برای سفر آتی محمد شیاع السودانی به منظور تکمیل این مذاکرات هموار می‌کند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که یحیی رسول، سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق دوشنبه ۱۶ مرداد اعلام کرد که هیئتی از وزارت دفاع عراق به ریاست ثابت محمد العباسی، وزیر دفاع سفر خود به ایالات متحده آمریکا را آغاز کرده است و این هیئت درخصوص آینده روابط میان عراق و ائتلاف بین‌المللی گفتگو خواهد کرد.

وزارتخانه‌های دفاع عراق و آمریکا پس از دو روز مذاکره، در بیانیه امنیتی مشترک از توافق درباره عملیاتی جدید جدا از فعالیت‌های ائتلاف بین‌المللی برای آنچه «تقویت توان نیرو‌های امنیت داخلی عراق» خوانده شده، خبر دادند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار