عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

مخالفت عراق با انحلال حشد شعبی

مخالفت عراق با انحلال حشد شعبی یک مشاور نظامی سابق عراقی از مخالفت دولت عراق با گفتگو با آمریکایی‌ها درباره موضوع انحلال سازمان حشد شعبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صفاء الاعسم، مشاور نظامی سابق عراقی در گفتگو با خبرگزاری المعلومه گفت: هیات نظامی عراقی با مجوز محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر و فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق در جریان سفر به واشنگتن درباره تمامی پرونده‌های امنیتی گفتگو کرد.

وی افزود: مذاکرات با واشنگتن شامل تجهیز نیرو‌های عراق به تسلیحات، آموزش، پشتیبانی و پرونده‌های دیگر و همچنین حضور مبهم آمریکا در عراق و عدم اطلاع بغداد از تعداد سربازان آمریکایی و مناطق استقرار آن‌ها بود.

الاعسم در این باره تصریح کرد: هیات عراق از صحبت درباره درخواست آمریکا برای انحلال حشد شعبی یا پایان دادن به وظایف امنیتی آن در مناطق مختلف از خاک عراق خودداری کرد، چراکه این موضوع جزو پرونده‌های داخلی عراق است.

وی همچنین اعلام کرد: مذاکرات میان دو طرف راه را برای سفر آتی محمد شیاع السودانی به منظور تکمیل این مذاکرات هموار می‌کند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که یحیی رسول، سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق دوشنبه ۱۶ مرداد اعلام کرد که هیئتی از وزارت دفاع عراق به ریاست ثابت محمد العباسی، وزیر دفاع سفر خود به ایالات متحده آمریکا را آغاز کرده است و این هیئت درخصوص آینده روابط میان عراق و ائتلاف بین‌المللی گفتگو خواهد کرد.

وزارتخانه‌های دفاع عراق و آمریکا پس از دو روز مذاکره، در بیانیه امنیتی مشترک از توافق درباره عملیاتی جدید جدا از فعالیت‌های ائتلاف بین‌المللی برای آنچه «تقویت توان نیرو‌های امنیت داخلی عراق» خوانده شده، خبر دادند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار