افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

تلگرام در عراق رفع فیلتر می‌شود

تلگرام در عراق رفع فیلتر می‌شود وزارت ارتباطات عراق اعلام کرد: بر اساس بخشنامه نخست وزیر محترم از فردا (یکشنبه) ممنوعیت پیام رسان تلگرام در عراق لغو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه پیام رسان تلگرام که در عراق مسدود شده بود از فردا (یکشنبه) بار دیگر در این کشور فعال می‌شود.

وزارت ارتباطات عراق با صدور بیانیه‌ای افزود: بر اساس بخشنامه نخست وزیر محترم از فردا (یکشنبه) ممنوعیت پیام رسان تلگرام در عراق لغو می‌شود.

این بیانیه با اشاره به اینکه مالک شرکت تلگرام آمادگی کامل خود را برای برقراری ارتباط با مقامات ذیصلاح اعلام کرده است، می‌گوید: این امر (رفع ممنوعیت) به دلیل پاسخ مالک شرکت پیام رسان (تلگرام) به الزامات مقامات امنیتی نسبت به شناسایی طرف‌هایی است که اطلاعات شهروندان را درز داده اند.

در ادامه این بیانیه آمده است: در این زمینه وزارت ارتباطات عراق بار دیگر تاکید می‌کند که در برابر آزادی بیان نمی‌ایستد بلکه بر اهمیت تعهد شرکت‌های صاحب پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی نسبت به احترام به قوانین کشور و امنیت داده‌های کاربران تاکید دارد.

یک منبع دولتی عراق امروز (شنبه) در گفتگو با پایگاه خبری «شفق نیوز» گفته بود که مسئولان تلگرام پس از مسدود شدن این پیام رسان خارجی در عراق رایزنی و همکاری خود را با مقامات ذیربط عراقی در خصوص نشت اطلاعات شهروندان این کشور و امنیت داده‌ها آغاز کرده‌اند.

شفق نیوز در این خصوص به نقل از منبع یاد شده توضیحات بیشتری ارائه نکرده بود.

یکشنبه هفته گذشته وزارت ارتباطات عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیام رسان تلگرام بنا به دستور نهاد‌های امنیتی این کشور مسدود شده است.

وزارت ارتباطات عراق در بیانیه خود با اشاره به اینکه این پیام‌رسان در رابطه با اطلاعات شهروندان عراقی قوانین را نقض کرده است، افزود: موسسات دولتی ذیربط بار‌ها از شرکت مرتبط با مدیریت برنامه فوق الذکر درخواست کرده‌اند تا در بستن سکو‌هایی که باعث نشت داده‌های نهاد‌های رسمی دولتی و اطلاعات شخصی شهروندان می‌شود و تهدیدی برای امنیت ملی عراق و سلامت جامعه است، همکاری کند، اما این شرکت به هیچ یک از این درخواست‌ها پاسخ نداده است.

بر اساس آمار وزارت کشور عراق بیش از ۱۶ میلیون نفر در این کشور از این پیام رسان خارجی تلگرام استفاده می‌کنند و هزاران کانال عراقی در زمینه‌های مختلف به ویژه اخبار و سرگرمی در این شبکه اجتماعی راه اندازی شده است.

مدیریت تلگرام پس از مسدود شدن این شبکه اجتماعی در عراق توسط مقام‌های امنیتی این کشور و متهم کردن این پیام رسان به دست داشتن در افشای اطلاعات و داده‌های رسمی عراقی‌ها تاکنون از شفاف‌سازی درباره این اتهام‌ها خودداری کرده است.

در همین حال مسدود شدن تلگرام در عراق در آستانه برگزاری انتخابات شورا‌های استانی در این کشور واکنش برخی چهره‌ها و احزاب سیاسی این کشور را در پی داشت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار