اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد

هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره خطر ظهور سویه خطرناک‌تر کووید ۱۹

سازمان جهانی بهداشت، چند روز پس از تعیین یک سویه شایع جدید، اعلام کرد که تعداد موارد جدید کووید۱۹ گزارش شده در سراسر جهان در ماه گذشته ۸۰ درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر. این سازمان در ماه اردیبهشت اعلام کرد که کووید ۱۹ دیگر یک وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی نیست، اما هشدار داد که ویروس به گردش و جهش ادامه خواهد داد و باعث افزایش گاه به گاه در عفونت‌ها، بستری شدن در بیمارستان و مرگ می‌شود.

 

آژانس سازمان ملل متحد در به روز رسانی هفتگی خود اعلام کرد که کشورهای جهان از ۱۰ جولای تا ۶ آگوست نزدیک به ۱.۵ میلیون مورد جدید را گزارش کردند که ۸۰ درصد نسبت به ۲۸ روز گذشته افزایش یافته است.

 

با این حال، تعداد مرگ و میرها با ۵۷ درصد کاهش به ۲۵۰۰ نفر رسید.

 

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که تعداد گزارش شده موارد و مرگ و میرها منعکس کننده اعداد واقعی نیست، تا حدی به این دلیل که کشورها آزمایش و نظارت بسیار کمتری نسبت به مراحل اولیه همه گیری انجام می‌دهند.

 

سازمان جهانی بهداشت گفت بسیاری از موارد جدید در منطقه غربی اقیانوس آرام رخ داده است که شاهد افزایش ۱۳۷ درصدی عفونت‌ها بوده است.

 

چندین کشور در نیمکره شمالی، از جمله ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و ژاپن شاهد افزایش تابستانی موارد ابتلاء در هفته‌های اخیر بوده اند.

 

کارشناسان معتقدند که سفرهای تابستانی، کاهش مصونیت و یک سویه جدید فرعی ممکن است همگی در افزایش موارد ابتلاء نقش داشته باشند.

 

هفته گذشته، سازمان جهانی بهداشت، زیرسویه اومیکرون موسوم به EG.۵ را به دنبال افزایش مداوم شیوع آن، به عنوان "سویه شایع" معرفی کرد.

 

EG.۵ که به طور غیررسمی به «اِریس» معروف است، از نوادگان نسل XBB این ویروس در نظر گرفته می‌شود.

 

به نظر می‌رسد که این سویه بیشتر از سایر سویه های دیگر در گردش است که احتمالاً به دلیل جهش در پروتئین اسپایک آن است و توانایی فرار از مصونیت را نشان داده است.

 

سازمان جهانی بهداشت گفت، اما هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که EG.۵ باعث علائم شدید کووید -۱۹ شود و خطر "کم" را برای سلامت عمومی جهانی به همراه دارد.

 

با این وجود، "تدروس آدهانوم گبریسوس" رئیس سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که «خطر ظهور سویه خطرناک‌تری وجود دارد که می‌تواند باعث افزایش ناگهانی موارد ابتلاء و مرگ و میر شود»./ مهر

ارسال نظر