واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه

آلمان نگران کمبود گاز در زمستان آینده

با وجود پر شدن ذخایر گاز آلمان، اما آژانس شبکه فدرال همچنان درباره کمبود گاز در زمستان آینده با توجه به برخی تحولات از جمله کاهش شدید واردات گاز اروپا از روسیه هشدار داده و خواستار صرفه جویی بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، با وجود ذخایر گاز پر شده در آلمان اما آژانس شبکه فدرال همچنان خطراتی را برای تامین انرژی در زمستان آینده می بیند و می خواهد دوباره برای صرفه جویی درخواست کند. البته پس از از دست دادن گاز روسیه، منابع پایدار دیگری برای تامین در آلمان وجود دارد، اما کلاوس مولر، رئیس این آژانس به نویه اوزنا بروکر سایتونگ گفت: هنوز زود است که هشدارها را کاهش دهیم.

 

وی تاکید کرد که همچنان خطرات باقیمانده است که این شامل زمستان بسیار سرد در اروپا می شود. به گفته وی "ولادیمیر پوتین"، رئیس جمهور روسیه نیز می تواند شیر گاز جنوب شرق اروپا را ببندد. در نهایت همچنین حملات به خطوط لوله همچنان یک سناریوی وحشتناک است.

 

تاسیسات ذخیره گاز آلمان در حال حاضر حدود 90 درصد پر است - و بنابراین به طور قابل توجهی پرتر از تابستان سال گذشته است. مولر گفت: علاوه بر این، صنعت و خانوارها مصرف خود را کاهش داده‌اند و گاز کمتری باید به کشورهای دیگر منتقل شود. با این وجود، او دوباره خواستار صرفه جویی و استفاده با دقت از گاز با نزدیک شدن به فصل استفاده از وسایل گرمایشی شد.

 

"کلاوس مولر"، رئیس سازمان شبکه فدرال (رگولاتور بخش انرژی آلمان) چندی پیش هم در سخنانی درباره کمبود گاز در زمستان آینده هشدار داده و گفت: دمای سرد، مشکلات در کشورهای همسایه یا صرفه جویی بسیار پایین می تواند وضعیت عرضه را دوباره تشدید کند.

 

به این ترتیب با وجود امکانات ذخیره سازی گاز خوب، آژانس شبکه فدرال شرایط تامین انرژی در زمستان را کاملا شفاف ندانست که نیاز باشد هشدارها درباره آن برداشته شود.

 

"ورونیکا گریم" از اقتصاد دانان برجسته آلمانی هم در سخنانی هشدار داد که عرضه گاز قطعاً ممکن است با وجود پایانه های گاز مایع که در این مدت ساخته شده است دوباره محدود شود. این اقتصاددان به روزنامه های گروه رسانه ای فونکه گفت: هنوز کشورهایی در اروپا هستند که گاز روسیه را خریداری می کنند و اگر قرار شد عرضه گاز روسیه متوقف شود، باید برای کمک بشتابیم.

 

وی در عین حال گفت: آنچه در زمستان گذشته اعمال شد در زمستان امسال نیز صدق می کند و می توان امیدوار بود که همه چیز دوباره بدون مشکل پیش برود.

 

"رابرت هابک"، وزیر اقتصاد آلمان هم چندی پیش درباره خطر احتمالی کمبود عرضه گاز در سال 2024 سخن گفته و اظهار داشت: معتقد نیست که عرضه گاز آلمان در همه موارد در سال آینده کافی باشد.

 

وی با وجود پر بودن ذخایر گازی آلمان گفت: اگر آسیبی در جایی رخ دهد، اگر میزان انرژی مصرفی آلمان افزایش یابد و کاهش نیابد، و مهمتر از همه اگر آلمان شرقی با گلوگاه و تنگناهایی مواجه شود، من معتقدم که ما ظرفیت کافی نداریم./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار