لهستان: ۱۶ هزار پناهجو به مرز آمده‌اند-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

لهستان: ۱۶ هزار پناهجو به مرز آمده‌اند

نخست‌وزیر لهستان امروز با بیان اینکه ۱۶ هزار تلاش برای ورود غیرقانونی به این کشور در سال ۲۰۲۳ ثبت شده، مدعی شد که روسیه و بلاروس پشت این بحران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماتئوش موراویِتسکی، نخست‌وزیر مجارستان گفت: بیش از ۲ سال است که لهستان هدف حملات بلاروس در مرز شرقی قرار دارد. این نقشه مشترک بلاروس و روسیه است که می‌خواهند کشور ما و تمام اتحادیه اروپا را بی‌ثبات کنند.

او همچنین مدعی شد که روسیه و بلاروس «به شکلی خودخواهانه از پناه‌جویان» استفاده کردند تا به ساختار‌های امنیتی لهستان آسیب رسانده و هم‌بستگی اتحادیه اروپا را نابود کنند.

موراویتسکی گفت: تنها در سال جاری ما بیش از ۱۶ هزار تلاش برای ورود غیرقانونی به مرز‌های خود را به ثبت رساندیم. این یک تهدید علیه کشور ماست. تضمین امنیت مرز شرقی لهستان که در واقع مرز بیرونی اتحادیه اروپا و ناتو هم محسوب می‌شود، اولویت ماست.

در اواسط ۲۰۲۱ ده‌ها هزار مهاجر در مرز لهستان و بلاروس و همچنین لتونی و لیتوانی تجمع کرده و خواستار ورود به اتحادیه اروپا شدند. مقامات لهستان تدابیر امنیتی مرز‌ها را تشدید کرده و با استقرار سربازان، بلاروس را به سازماندهی این بحران پناهجویان متهم کردند. مینسک این ادعا‌ها را رد کرده و در مقابل، ورشو را به سوءاستفاده از روایت بحران پناهجویان برای سوق‌دادن آن‌ها به خاک بلاروس متهم کرد. مسکو هم به نوبه خود این اتهامات را تکذیب و اعلام کرد که این‌ها تلاش‌های کشور‌های اروپایی برای فرار از مسئولیت‌هایشان در این وضعیت است. /ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار