لهستان: ۱۶ هزار پناهجو به مرز آمده‌اند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

لهستان: ۱۶ هزار پناهجو به مرز آمده‌اند

نخست‌وزیر لهستان امروز با بیان اینکه ۱۶ هزار تلاش برای ورود غیرقانونی به این کشور در سال ۲۰۲۳ ثبت شده، مدعی شد که روسیه و بلاروس پشت این بحران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماتئوش موراویِتسکی، نخست‌وزیر مجارستان گفت: بیش از ۲ سال است که لهستان هدف حملات بلاروس در مرز شرقی قرار دارد. این نقشه مشترک بلاروس و روسیه است که می‌خواهند کشور ما و تمام اتحادیه اروپا را بی‌ثبات کنند.

او همچنین مدعی شد که روسیه و بلاروس «به شکلی خودخواهانه از پناه‌جویان» استفاده کردند تا به ساختار‌های امنیتی لهستان آسیب رسانده و هم‌بستگی اتحادیه اروپا را نابود کنند.

موراویتسکی گفت: تنها در سال جاری ما بیش از ۱۶ هزار تلاش برای ورود غیرقانونی به مرز‌های خود را به ثبت رساندیم. این یک تهدید علیه کشور ماست. تضمین امنیت مرز شرقی لهستان که در واقع مرز بیرونی اتحادیه اروپا و ناتو هم محسوب می‌شود، اولویت ماست.

در اواسط ۲۰۲۱ ده‌ها هزار مهاجر در مرز لهستان و بلاروس و همچنین لتونی و لیتوانی تجمع کرده و خواستار ورود به اتحادیه اروپا شدند. مقامات لهستان تدابیر امنیتی مرز‌ها را تشدید کرده و با استقرار سربازان، بلاروس را به سازماندهی این بحران پناهجویان متهم کردند. مینسک این ادعا‌ها را رد کرده و در مقابل، ورشو را به سوءاستفاده از روایت بحران پناهجویان برای سوق‌دادن آن‌ها به خاک بلاروس متهم کرد. مسکو هم به نوبه خود این اتهامات را تکذیب و اعلام کرد که این‌ها تلاش‌های کشور‌های اروپایی برای فرار از مسئولیت‌هایشان در این وضعیت است. /ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار