رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

ممنوعیت تردد خودروهای باربری و تجاری در ایام اربعین از مرز مهران

ممنوعیت تردد خودروهای باربری و تجاری در ایام اربعین از مرز مهران رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: ورود رانندگان تجاری و صاحبان کالاهای تجاری به مرز مهران به دلیل ازدحام زائرین از سوم الی هجدهم شهریورماه ممنوع است؛ این عزیزان تدبیری کنند تا از دیگر مرزها برای تردد به عراق استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع)  با اشاره به بازدید خود از پایانه مرزی مهران، گفت: ورود رانندگان تجاری و صاحبان کالاهای تجاری به مرز مهران به دلیل ازدحام زائرین از سوم الی هجدهم شهریورماه ممنوع است؛ به همین دلیل این عزیزان تدبیری کنند تا از سایر مرزهای کشور برای تردد به کشور عراق استفاده کنند.

 

وی گفت: در سفر به استان ایلام، زیرساخت های مسیر ایلام به مهران، پایانه مرزی مهران و مرز زرباطیه عراق مورد بازدید قرار گرفت. بهبود زیرساخت های مرز مهران به سرعت پیش می رود و گره‌های ترافیکی و تردد سنگین خودروها که در سال های گذشته منجر به توقف طولانی مدت خودروهای زائرین می‌گردید رفع خواهد شد.

 

میراحمدی با بیان اینکه در موضوع راه‌ها با سرمایه گذاری خوب و قابل توجهی که انجام شده است انتظار می‌رود سفری راحت و بدون نگرانی را برای زوار شاهد باشیم، تصریح کرد: مسیر ایلام به مهران چهار بانده شده است.

 

وی افزود: تجهیز و ساخت 800 سرویس بهداشتی که با سرمایه گذاری قابل توجهی که صورت گرفته از دیگر اقدامات انجام گرفته است.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به ضرورت تامین آب خنک با توجه به گرمای هوا در مرز مهران، گفت: ملزومات برای مدیریت گرمای هوا و جلوگیری از گرمازدگی زوار از جمله دپو آب خنک، کارخانه یخ، دپوی قالب‌های یخ، جت فن‌ها، سایه‌بان‌ها و اتاق‌های سرد نیز فراهم شده است.

 

وی با بیان اینکه در آن سوی مرز مهران و در کشور عراق در زمینه سرعت بخشی به تردد زوار، تحول قابل توجهی در مرز زرباطیه عراق انجام شده است، گفت: گیت های ورودی در مرز زرباطیه عراق به ۱۳۰ گیت، درب های خروجی از مرز مهران به سمت مرز زرباطیه به پنج درب و گیت های خروجی از مرز مهران نیز به ۱۵۰ گیت افزایش یافته است.

 

گفتی است رئیس ستاد مرکزی اربعین در جریان بازدید یک‌روزه خود از پروژه‌های زیرساخت اربعین در ایلام از تونل های شماره ۲و ۱، راه دسترسی به این تونل ها، احداث پل‌های رانشی، احداث پروژه های خدماتی بهداشتی، پل صلواتی گنجیانچم، پل روگذر تقاطع ورودی شهر مهران، پایانه مرزی شهید قاسم سلیمانی، زیرساخت های اربعین طرف عراقی، پایانه برکت و تاسیسات کارخانه یخ و سیلوهای سردخانه‌ای در شهرک صنعتی شهر مهران بازدید و مورد بررسی قرار داد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار