اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

ممنوعیت تردد خودروهای باربری و تجاری در ایام اربعین از مرز مهران

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: ورود رانندگان تجاری و صاحبان کالاهای تجاری به مرز مهران به دلیل ازدحام زائرین از سوم الی هجدهم شهریورماه ممنوع است؛ این عزیزان تدبیری کنند تا از دیگر مرزها برای تردد به عراق استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع)  با اشاره به بازدید خود از پایانه مرزی مهران، گفت: ورود رانندگان تجاری و صاحبان کالاهای تجاری به مرز مهران به دلیل ازدحام زائرین از سوم الی هجدهم شهریورماه ممنوع است؛ به همین دلیل این عزیزان تدبیری کنند تا از سایر مرزهای کشور برای تردد به کشور عراق استفاده کنند.

 

وی گفت: در سفر به استان ایلام، زیرساخت های مسیر ایلام به مهران، پایانه مرزی مهران و مرز زرباطیه عراق مورد بازدید قرار گرفت. بهبود زیرساخت های مرز مهران به سرعت پیش می رود و گره‌های ترافیکی و تردد سنگین خودروها که در سال های گذشته منجر به توقف طولانی مدت خودروهای زائرین می‌گردید رفع خواهد شد.

 

میراحمدی با بیان اینکه در موضوع راه‌ها با سرمایه گذاری خوب و قابل توجهی که انجام شده است انتظار می‌رود سفری راحت و بدون نگرانی را برای زوار شاهد باشیم، تصریح کرد: مسیر ایلام به مهران چهار بانده شده است.

 

وی افزود: تجهیز و ساخت 800 سرویس بهداشتی که با سرمایه گذاری قابل توجهی که صورت گرفته از دیگر اقدامات انجام گرفته است.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به ضرورت تامین آب خنک با توجه به گرمای هوا در مرز مهران، گفت: ملزومات برای مدیریت گرمای هوا و جلوگیری از گرمازدگی زوار از جمله دپو آب خنک، کارخانه یخ، دپوی قالب‌های یخ، جت فن‌ها، سایه‌بان‌ها و اتاق‌های سرد نیز فراهم شده است.

 

وی با بیان اینکه در آن سوی مرز مهران و در کشور عراق در زمینه سرعت بخشی به تردد زوار، تحول قابل توجهی در مرز زرباطیه عراق انجام شده است، گفت: گیت های ورودی در مرز زرباطیه عراق به ۱۳۰ گیت، درب های خروجی از مرز مهران به سمت مرز زرباطیه به پنج درب و گیت های خروجی از مرز مهران نیز به ۱۵۰ گیت افزایش یافته است.

 

گفتی است رئیس ستاد مرکزی اربعین در جریان بازدید یک‌روزه خود از پروژه‌های زیرساخت اربعین در ایلام از تونل های شماره ۲و ۱، راه دسترسی به این تونل ها، احداث پل‌های رانشی، احداث پروژه های خدماتی بهداشتی، پل صلواتی گنجیانچم، پل روگذر تقاطع ورودی شهر مهران، پایانه مرزی شهید قاسم سلیمانی، زیرساخت های اربعین طرف عراقی، پایانه برکت و تاسیسات کارخانه یخ و سیلوهای سردخانه‌ای در شهرک صنعتی شهر مهران بازدید و مورد بررسی قرار داد./فارس

ارسال نظر