کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود

میراحمدی: هر رای ما در انتخابات تیری بر سینه صهیونیست‌ها و آمریکا است

سید مجید میراحمدی معاون امنیتی وزیر کشور گفت: امروز اگر می‌خواهیم همراهی خود را‌‌ با مقاومت فلسطین و ملت مظلوم فلسطین و کودکان و آوارگان و شهدای مقاومت نشان دهیم، هر رای ما تیری بر سینه رژیم کودک‌کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۱۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور امروز شنبه 9 دی در جمع فرماندهان، روسا و مسئولان عقیدتی سیاسی پدافند هوایی ارتش به مناسبت گرامیداشت روز نهم دی، گفت: بر اساس منظومه فکری امام و مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران بر سه پایه اساسی اسلام، مردم و ولایت فقیه استوار است و بدون این ارکان جمهوری اسلامی معنی و مفهومی ندارد.

وی افزود: امام از بدو شروع قیام خود علت اصلی قیام و انقلاب را‌‌ رژیم ستم‌شاهی با احکام نورانی اسلام و وابستگی کشور به دشمنان دین معرفی کردند و تا آخرین لحظه عمر پربرکت خویش بر لزوم حاکمیت احکام نورانی اسلام تأکید داشتند و تخطی از آن را‌‌ جایز ندانسته و از اصول تغییرناپذیر قانون اساسی است.

معاون وزیر کشور اظهار داشت: رکن دیگر مردم هستند، از نگاه امام و مقام معظم رهبری مردم در تعیین سرنوشت کشور و اداره حکومت نقش تزئینی ندارد، بلکه دارای اصالت و قاعده حکومت هستند.

میراحمدی تصریح کرد: امام با وجود عدم رای به بنی‌صدر، اما به دلیل اعتقاد به آرای مردم و امانت‌داری حکم ریاست جمهوری او را‌‌ تنفیذ نمودند. عامل اصلی فتنه 88 نیز بر سر امانت‌داری از رای مردم بود. جریانی سیاسی که امروز در کنار دشمنان ملت سخن از تحریم انتخابات می‌گوید، در سال 88 پس از آنکه در انتخابات شکست خورد و با طراحی قبلی و راه انداختن کمیته صیانت از آراء نتیجه انتخابات و رای مردم را‌‌ نپذیرفت و به‌جای اعتراض قانونی به اردوکشی خیابانی روی آورد و برای کشور و مردم خسارت‌های فراوانی را‌‌ به بار آورد.

وی افزود: تحریم‌های ظالمانه و بی‌سابقه استکبار جهانی در همین دوران آغاز شد و چندین ماه کشور دچار تلاطم سیاسی و امنیتی گردید، اما مقام معظم رهبری بر سر دفاع از حق مردم ایستادند و حاضر به نادیده گرفتن رای مردم نشدند.

معاون وزیر کشور اظهار داشت: مقام معظم رهبری برای رای مردم اصالت قائلند و این را‌‌ یک حق قانونی می‌دانند که افراد باید خودشان سرنوشت‌شان را‌‌ تعیین کنند. همیشه انتخابات‌ها از اهمیت بالاتری برخوردار بوده است، اما این دوره اهمیت آن مضاعف است؛ چراکه دشمنان داخلی و خارجی به شدت بر طبل تحریم انتخابات می‌کوبند و عدم مشارکت پیامدهای اقتصادی امنیتی به همراه دارد.

میراحمدی گفت: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری و برای مقابله با توطئه دشمنان باید در انتخابات شرکت کرد و دیگران را‌‌ هم تشویق به مشارکت نمود. امروز اگر می‌خواهیم همراهی خود را‌‌ با مقاومت فلسطین و ملت مظلوم فلسطین و کودکان و آوارگان و شهدای مقاومت نشان دهیم، هر رای ما تیری بر سینه رژیم کودک‌کش صهیونیستی و آمریکای  جنایتکار است.

وی افزود: رکن سوم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ولایت فقیه است. امام خمینی(ره) فرمودند ولایت فقیه همان ولایت رسول‌الله(ص) و ولایت امیرالمؤمنین(ع)‌ است. اطاعت از اوامر او واجب و تخطی از آن گناه است.

معاون امنیتی وزیر کشور اظهار داشت: عده‌ای شبانه روز در داخل و خارج کشور به دنبال تقدس‌زدایی از امر ولایت هستند تا تأثیر و نفوذ معنوی و قدرت بسیج‌کنندگی و میدان‌آوری مردم را‌‌ سلب کنند.

وی با بیان اینکه ارتش قهرمان ما، یک ارتش مکتبی و ولایی است، افزود: مقام معظم رهبری در طول مدت رهبری خود کشور و مردم را‌‌ از گردنه‌های سخت و پرخطر به سلامت عبور دادند. شجاعت، مدیریت، بصیرت، تسلط بر امور داخلی و خارجی، نفوذ معنوی، قدرت فرماندهی و رهبری ایشان قله رفیع و بی‌نظیری است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار