تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

وزارت خارجه آمریکا: جزئیات تبادل زندانی با ایران را افشا نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه مدعی شد نمی‌تواند جزئیات تکمیل توافق تبادل زندانی با ایران را افشا کند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۵ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری امروز دوشنبه مدعی شد که نمی‌تواند جزئیات مربوط به تکمیل مبادله زندانی با ایران را افشا کند.

ویدانت پیتل گفت: «جزئیات روند تکمیل مبادله زندانی با ایران را الان افشا نمی‌کنیم، چون این فرایندی است که هنوز در جریان است.»

او همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران تصریح کرد که وجوه بلوکه شده‌ای که قرار است آزاد شوند مربوط به نفتی است که در دولت قبل به ریاست «دونالد ترامپ» از ایران خریداری شده بود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: «اجازه بدهید یک گام دیگر به عقب رفته و یادآوری کردیم علت اینکه این وجه در کره جنوبی هستند در وهله اول این است که دولت قبل به چندین کشور اجازه داد به خرید نفت از ایران ادامه داده و وجوه آن در حساب‌های خاصی نگهداری شود.»

منابع خبری روز ۱۹ مردادماه از توافق مبادله زندانی میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا خبر دادند. روزنامه نیویورک‌تایمز، به عنوان اولین رسانه‌ای که این خبر را منتشر کرد گزارش داده بود پنج زندانی آمریکایی در ازای آزادی ایرانی‌هایی که به دلیل نقض تحریم‌ها مجرم شناخته شده‌اند از زندان آزاد خواهند شد.

این روزنامه همچنین به نقل از منابعی که اشاره‌ای به نام آن‌ها نشده بود مدعی شده حدود ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های نفتی ایران نیز آزاد خواهند شد.

مطابق ادعا‌هایی که تا کنون مطرح شده‌اند سیامک نمازی، مراد طاهباز و عماد شرقی سه نفر از زندانی‌های تبعه آمریکا هستند که قرار است از ایران آزاد شوند. به نام دو زندانی دیگر اشاره‌ای نشده است.

سیامک نمازی که ۵۱ سال سن دارد سال ۱۳۹۵ در ایران به دلیل همکاری با دولت متخاصم آمریکا به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شد. /فارس

ارسال نظر