پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است

حکم ممنوع‌الخروجی مریم رجوی از آلبانی صادر شد

پس از انتشار خبر ممنوع الورودی مریم رجوی، منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که خبر ممنوع الخروجی مریم رجوی نیز از آلبانی صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ اخیرا اخباری منتشر شد مبنی که دولت آلبانی «مریم رجوی» سرکرده گروهک تروریستی منافقین که چند ماه قبل از این کشور به فرانسه رفته بود، را ممنوع الورود کرده است.

 

حکم ممنوع الورودی مریم رجوی براساس آنچه اعلام شده بود از سوی دادگاه ضدتروریسم آلبانی صادر شده و این دادگاه پس از بررسی مستندات موجود مبنی بر هدایت اقدامات تروریستی توسط این گروهک در داخل ایران، حکم ممنوعیت ورود رجوی به آلبانی را صادر کرده است.

 

پس از رسانه‌ای شدن خبر ممنوع الورودی مریم رجوی، منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که خبر ممنوع الخروجی مریم رجوی نیز از آلبانی صادر شده است.

 

طبق گزارش‌ها مریم رجوی که سابقه ورود از مبادی غیر رسمی به آلبانی را داشته، در پرونده قضایی خود، حکم ممنوع الخروجی را نیز دارد.

 

حواشی ممنوع‌الورودی مریم رجوی به آلبانی، جلسه محرمانه ۱۵ مرداد گروهک منافقین که به ریاست مژگان پارسایی مسئول قرارگاه اشرف برگزار شد، را هم ملتهب کرده است.

 

مژگان پارسائی در این باره توضیح داده که اقدامات دولت آلبانی از قبل یورش تا امروز برای درخواست حضور مریم رجوی در مکانی غیر از اشرف ۳ و ارائه توضیحات پیراموان اتهامات و اسناد مطروحه، مشکوک است و احتمال دستگیری او بسیار زیاد است.

 

نیروهای پلیس آلبانی اخیرا به دستور دادگاه ضد فساد و جرائم سازمان‌یافته این کشور برای تحقیق در خصوص اتهام‌های مربوط به حملات سایبری و تروریستی وارد اردوگاه اشرف ۳ واقع در منطقه مانزا در دورس آلبانی شده بودند./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار