تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

وحشت سران منافقین از برگزاری دادگاه رسیدگی به جنایات گروهک

رجوی برای جلوگیری از افشای بیشتر جنایات و ماهیت واقعی این گروهک و از ترس اینکه اعضای این تشکیلات در اروپا، یا ایران و یا از کمپ منافقین در آلبانی برای شهادت به این دادگاه مراجعه نکنند، به همه اعضای گروهک هشدار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و هم‌چنین ماهیت این سازمان به‌عنوان یک شخصیت حقوقی ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲ در شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران آغاز و تاکنون ۲۷ جلسه برگزار گردیده است.

در این دادگاه نیز ابعاد مختلف جنایات منافقین نیز مورد بررسی قرار گرفته و پرده از جنایات و خیانت‌ها، ارتباطات این گروهک با غرب از جمله آمریکا، ارتباطات با رژیم پهلوی و ساواک و ... برداشته شده و عیان شدن ماهیت واقعی این گروهک تروریستی، موضوعیست که باعث وحشت سران آن شده است.

عیسی آزاده عضو جداشده‌ی این گروهک در بیست و هفتمین جلسه دادگاه که به‌صورت آنلاین از طریق اسکایپ حاضر شده بود، خبر از وحشت سران منافقین از برگزاری جلسات دادگاه مذکور داده و گفته است در جلساتی که این گروهک از زمان برگزاری دادگاه تاکنون داشته‌اند، یکی از نگرانی‌ها و موضوعات اصلی که مورد بررسی قرار می‌گیرد همین مسئله دادگاه می‌باشد و مریم رجوی در جلسات می‌خواهد که تمهیداتی برای خدشه‌دار کردن و ضربه به دادگاه بیاندیشند.

این عضو جداشده گفته است که اخیراً رجوی در پیامی که به اعضای منافقین داده اعلام کرده است که این دادگاه برای شخص من (رجوی) یا ۱۰۴ نفر نیست، این دادگاه همه اعضای تشکیلات را هدف گرفته است و بر همه واجب است که آخرین نفس بر تمامی اصول تشکیلاتی خود باقی و حمایت کنند.

به گفته‌ی آزاده، رجوی برای جلوگیری از افشای بیشتر جنایات و ماهیت واقعی این گروهک و از ترس اینکه اعضای این تشکیلات در اروپا، یا ایران و یا از کمپ منافقین در آلبانی برای شهادت به این دادگاه مراجعه نکنند، به همه اعضای گروهک هشدار داده است که اگر هر کدام از اعضا وارد دادگاه شوند، بلافاصله جمهوری اسلامی وی را اعدام خواهد کرد.

این ادعا در حالیست که از ابتدای برگزاری دادگاه تاکنون اعضای جداشده بسیاری به‌عنوان شاهد در صحن دادگاه حاضر شده و مشاهدات خود از جنایات و خیانت و اقدامات این گروهک را بیان کرده‌اند و طبق اعلام قاضی پرونده کسانی که در این دادگاه شهادت داده‌اند از تمهیدات قانونی برخوردارند لذا این افراد می‌توانند بدون دغدغه برای بیان اظهارات خود و کشف حقیقت دادگاه را یاری کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار