آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

امیرعبداللهیان آخر هفته به عربستان می‌رود

امیرعبداللهیان آخر هفته به عربستان می‌رود روزنامه «الشرق الاوسط» از سفر وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران به عربستان در اواخر هفته جاری خبر داد و نوشت: او با همتای سعودی خود در ریاض دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» به نقل از منابع آگاه خود از سفر «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران به عربستان در اواخر هفته جاری خبر داد.

 

الشرق الاوسط نوشت: قرار است حسین امیرعبداللهیان در پایان هفته جاری به ریاض سفر کند و در این سفر با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی خود دیدار و گفت‌وگو کند.

 

وزیر امور خارجه ایران روزهای گذشته در اظهاراتی با تایید اینکه به زودی شاهد تبادل سفیر بین عربستان و ایران خواهیم بود، گفته بود: در روزهای آینده سفیر ما به عربستان خواهد رفت و سفیر ریاض نیز به تهران خواهد آمد».

 

«ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز روز گذشته در نشست خبری هفتگی خود توضیح داده بود: امیرعبداللهیان در سفر خود به ریاض درباره مسائل دوجانبه و همچنین احیای همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف گفت‌وگو خواهد کرد و ان‌شاءالله بتوانیم به نتایج بهتری در ارتقای سطح روابط دو کشور و هدف‌گذاری انجام‌شده در این خصوص برسیم.

 

او درباره سفر آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان به عربستان تصریح کرده بود: دعوت پادشاه عربستان از رئیس‌جمهور برای سفر به این کشور به‌صورت رسمی انجام شده اما هنوز تاریخی برای انجام این سفر تعیین نشده است.

 

در پی توافق ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ ایران و عربستان در پکن دو طرف برای از سرگیری روابط دیپلماتیک بعد از هفت سال و سه ماه توافق کردند و مقرر شد وزرای خارجه پس از آن دیدار کنند که اولین دیدار در ۱۷ فروردین ماه انجام و بیانیه مشترکی صادر و بر آمادگی برای از بین بردن موانع پیش روی گسترش‌ همکاری‌ها تأکید شد.

 

سفارت عربستان در تهران، هفتهٔ گذشته براساس یادداشت رسمی ارسالی ازسوی این کشور رسماً آغاز به فعالیت کرد و به وزارت خارجه اطلاع رسانی شد. سرکنسولگری این کشور در مشهد هم براساس اطلاع رسمی طرف عربستانی از شنبهٔ گذشته در شهر مشهد آغاز به کار کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار