چه رمز عبوری برای حساب‌های کاربری مناسب است؟-راهبرد معاصر
آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا توانیر: قطعی برق ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده متوقف می‌شود / در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

چه رمز عبوری برای حساب‌های کاربری مناسب است؟

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا توصیه‌های مهمی در خصوص فعالیت در محیط مجازی بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا، در شبکه ۵ سیما از بهداشت امنیت سایبری و رویکرد‌های آن سخن گفت.

رجبی گفت: اخیرا مفهوم جدیدی در کل دنیا تحت عنوان بهداشت امنیت سایبری شکل گرفته است. بهداشت سایبری به مجموعه کار‌هایی گفته می‌شود که کاربر لازم است که برای حفظ امنیت خود در فضای سایبری انجام دهد.

وی افزود: بهداشت امنیت سایبری تبعات متعددی دارد. از جمله این دلایل می‌توان به کاهش خطرات حملات، اعتبارسازی و افزایش اعتماد مشتری، کاهش هزینه‌ها، جلوگیری از دسترسی‌های ناخواسته به سیستم، بهبود وضعیت کلی امنیت و کاهش احتمال نقض داده‌ها اشاره کرد.

رجبی اظهار داشت: ما در حوزه بهداشت امنیت سایبری با چهار رویکرد اصلی مواجه هستیم. اولین و مهم‌ترین رویکرد به عنوان کاربر، مدیریت رمز عبور است. هویت سایبری ما وابسته به یک نام کاربری و رمز عبور است. نام کاربری ما همواره در معرض افشا شدن است و این اهمیت محافظت از رمز عبور را دوچندان می‌کند.

وی در ادامه گفت: یک رمز عبور مناسب باید حداقل از ۱۴ کاراکتر برخوردار بوده و شامل حروف کوچک، بزرگ و اعداد باشد. در زمینه امنیت رمز عبور اشتباهات رایجی وجود دارد. برای مثال برخی از یک رمز عبور در چند جا استفاده کرده، یا ترکیبات ساده مانند ۱۲۳۴ را به عنوان رمز انتخاب می‌کنند. استفاده از شبکه‌های اینترنت رایگان در مکان‌های ناامن نیز مورد دیگری است که امنیت رمز ما را به خطر می‌اندازد. اتصال به برخی شبکه‌های اینترنتی مانند شنود بر روی سیستم عمل می‌کند؛ لذا توصیه ما این است که شخص در هنگام استفاده از اینترنت‌های عمومی، به انجام کار‌های بانکی یا مواردی از این دست نپردازد.

رجبی اظهار کرد: سه نکته اصلی در مورد رمز این است که رمز را به اشتراک نگذاریم، رمز‌های خود را به صورت مداوم به روزرسانی کنیم و همچنین از نرم‌افزار‌های مدیریت رمز استفاده کنیم. سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که چگونه رمز پیچیده خود را به خاطر بسپریم؟ با یک جست‌وجوی ساده در فضای مجازی می‌توان به تکنیک‌های به خاطرسپاری رمز‌های پیچیده دست پیدا کرد.

وی افزود: رویکرد بعدی در زمینه بهداشت امنیت سایبری، به روز رسانی برنامه‌هاست. اگر نرم‌افزار‌های مورد استفاده ما از ضعف‌هایی برخوردار باشد، یک مهاجم سایری به راحتی می‌تواند از همان نقطه ضعف استفاده کرده تا به فضای شخصی ما وارد شود؛ لذا در اینجا پیشنهاد می‌شود که برنامه‌ها به صورت مداوم به روزرسانی شود تا از این اتفاق جلوگیری کنیم. برای این کار می‌توانیم سیتم را بر روی حالت به روز رسانی خودکار قرار دهیم و تنها از منابع معتبر جهت به روز رسانی برنامه‌ها استفاده کنیم. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار