کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

حمله سایبری به سایت شهرداری کرمان

شهردار کرمان گفت: حمله سایبری به سایت شهرداری از طرف یکی از شرکت‌های طراحی کننده سایت شهرداری صورت گرفته که این مسئله سهوی بوده و پس از پیگیری پلیس عامل آن شناسایی و اخراج شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید شعرباف امروز در یکصد و هفتمین جلسه شورای شهر کرمان اظهار کرد: چند ماه پیش از طرف یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که خود طراحی کننده سایت شهرداری بوده یک نفوذ به سامانه شهرداری صورت گرفته تا ضعف‌ها و حفره‌های امنیتی سایت را شناسایی کند.

سعید شعرباف یادآور شد: این مشکل ۷ ماه توسط پلیس در حال پیگیری بود و در این مسئله یک عضو سازمان خطا کرده، اما یک سازمان در قبال در آن مسوول است.

شهردار کرمان در ادامه با تاکید بر اختصاص ۱۰ میلیارد تومان جهت تهیه وسایل سرمایه‌ای مواکب اذعان کرد: کالا‌های سرمایه‌ای مورد نیاز مواکب مانند آب سردکن و ماشین‌آلات هستند که برای برنامه‌های بعدی نیز می‌توان از آنان استفاده کرد و فقط یک سقف مخارج برای این هزینه‌کرد مواکب مشخص شود و به همین علت این مصوبه به جلسه شورا رسید‌ه است.

حسین چناریان نیز افزود: بعد از این ماجرا پلیس فتا وارد عمل شده و این موضوع را پیگیری کرده و شرکت مربوطه نیز فرد متخلف را شناسایی و اخراج کرد و قرار شد این شرکت دانش‌بنیان خدماتی به شهرداری ارائه دارد و در ازای آن شهرداری از شکایت خود صرف نظر کند.

محمود بابایی به عنوان مخالف، ادامه داد: زمان‌بندی این مسئله باید مشخص شود که چه زمان حمله صورت گرفته و در چه تاریخی پیگیری پلیس و اخراج فرد متخلف انجام شده است و این مسئله باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیگیری می‌شد.

نادری رئیس شورای شهر کرملن نیز در این خصوص گفت: فرد باید قبل از انجام این کار به شهرداری اطلاع‌رسانی می‌کرد و مجوز‌های لازم را دریافت می‌کرد تا دچار چنین مشکلاتی نشود.

 در این جلسه مصوب شد ۱۰ میلیارد تومان به مواکب مرز ریمدان که از طرف شهرداری در این مرز مستقر هستند، اختصاص یابد. / فارس

ارسال نظر