احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

سفر فرستاده سازمان ملل متحد در یمن به عمان

فرستاده سازمان ملل متحد در یمن در تلاش برای دستیابی به راه‌حل سیاسی این کشور در سفری به عمان با مقامات این کشور دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۳ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «هانس گراندبرگ» فرستاده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در یمن با «خلیفه بن علی الحارثی» قائم مقام وزارت خارجه عمان در امور سیاسی دیدار کرد.

عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت و اوامر آمریکا و با جانبداری‌های سازمان ملل، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت، اقدام به تجاوز نظامی علیه یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرده است.

این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرده است و فقط با کشته و زخمی شدن هزاران یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور، گسترش قحطی، گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است.

به نوشته وبگاه «الخلیج اونلاین»، وزارت خارجه عمان اعلام کرد که الحارثی و گراندبرگ در این دیدار تلاش‌های صورت گرفته برای کمک به طرف‌های یمنی جهت دستیابی به راه‌حل سیاسی را بررسی کردند.

در بیانیه وزارت خارجه عمان آمده است که الحارثی و گراندبرگ ایفای نقش سازمان ملل در سطح سیاسی و انسانی در یمن را بررسی کردند.

۸ آوریل گذشته هیأت‌های سعودی و عمانی در سفری به صنعا با مقامات دولت نجات ملی یمن دیدار و درباره راهکار‌های تمدید آتش‌بس و برقراری صلح در یمن گفتگو کردند. / فارس

ارسال نظر