صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض

اعلام آمادگی ایران برای نهایی کردن توافق لغو روادید با روسیه

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با یک روزنامه روس از آمادگی کامل ایران برای نهایی کردن توافق لغو روادید خبر داد و تاکید کرد که سواحل خلیج فارس مقصد مناسبی برای گردشگران روس در فصل زمستان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو در مصاحبه با روزنامه ایزوستیا تاکید کرد که ایران آماده انعقاد توافق درباره معافیت روادید دوجانبه با روسیه است.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، این دیپلمات ایران تاکید کرد که ایران و روسیه روند خود را برای اجرای توافقنامه سفر بدون روادید برای گروههای گردشگری را آغاز کرده اند.

 

وی افزود: درباره لغو روادید میان دو کشور من مایلم اعلام کنم که ایران آمادگی کامل برای گام برداشتن در این مسیر و لغو روادید را دارد و مردم ما بتوانند از کشورهای یکدیگر بازدید کنند. واضح است که مسئولان امر تقاضا داریم تصمیمات مربوطه را اتخاذ کنند و پس از آن این تصمیمات اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

 

سفیر ایران در مسکو همچنین اضافه کرد که ایران خرسند است که از روسها برای بازدید از سواحل جنوبی ایران در خلیج فارس در فصل زمستان که هوا مناسب است دعوت کند. شهروندان روس همچنین ممکن است به مناطق مرکزی ایران که یک کویر گسترده است علاقمند باشند. روسها به دیدن جنگل، رودخانه و دریاچه ها عادت دارند اما قلب کشور ما که مناطق بیابانی است بنابراین میتوانند مدتی را آنجا سفر کنند. علاوه بر این پارکهای ملی زیادی با گونه های گیاهی و جانوری متنوع داریم.

 

ماکسیم رشتنیکوف، وزیر توسعه اقتصادی روسیه در ماه مارس گذشته اعلام کرد که مسکو و تهران در نظر دارند توافقنامه سفر بدون روادید برای گروه‌های گردشگری را اجرا کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار