حزب‌الله: دولت لبنان از دادن هدایای رایگان به دشمن دست بردارد متن کامل نامه ایران، روسیه و چین: نمی‌توان بر مبنای مکاتبه تروئیکا اقدامی انجام داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران را تکرار کرد ادعای آسوشیتدپرس: آژانس و ایران درباره ازسرگیری بازرسی سایت‌های آسیب دیده در جریان جنگ، به توافق نرسیده‌اند ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام به جلسه بعد موکول شد طالبان: زلزله افغانستان تاکنون ۱۴۵۷ کشته و ۳۳۹۴ زخمی بر جای گذاشته دیدار عمار حکیم با سعید خطیب‌زاده/ تاکید بر دور نگه داشتن منطقه از هرگونه تهدید «شاباک» از خنثی شدن عملیات ترور «بن‌گویر» خبر داد پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان رویدادی بی‌سابقه: UFC در محوطه کاخ سفید به میزبانی ۴ ژوئیه ۲۰۲۶ تساوی ۲-۲ ایران و قطر/ پیاتزا از شاگردانش عصبانی شد! لژیونر‌های امارات به اردوی تیم ملی فوتبال اضافه شدند

وضعیت بورس امروز 25 مرداد 1402

بازار سرمایه آخرین روز کاری هفته را همانند روزهای گذشته، با افت ارتفاع در شاخص کل به پایان رساند و ارزش معاملات در روز جاری به کمتر از ۴ هزار میلیارد تومان نزول کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بازار سهام آخرین روز کاری هفته را همانند دو سه ماهه اخیر، همچنان وضعیتی متعادل رو به منفی داشت و در نهایت با نزول به کار خود در این هفته پایان داد.

 

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 4500 واحدی به 1 میلیون و 973 هزار واحد رسید و همچنین نتوانست موفق به پس‌گیری کانال 2 میلیون واحدی شود، و نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با ریزشی 2 هزار واحدی به ارتفاع 684 هزار واحد رسید.

 

گفتنی است سه نماد «حکشتی»، «همراه» و «رمپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «فجهان»، «انتخاب» و «آریا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شهر»، «سصفها» و «خگستر» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فن‌افزار»، «نیان» و «کتوسعه» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

 

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 24 مرداد ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 300 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 510 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

 

در بازار امروز 132 نماد در محدوده مثبت و 271 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 137 نماد در محدوده مثبت و 183 نماد در محدوده منفی معامله شدند./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار