رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

دستور وزیر دفاع برای اعزام بالگردهای آب‌پاش به منطقه ارسباران

وزیر دفاع دفاع طی دستوری از ‌معاونت مهندسی ‌وزارت دفاع‌‌ و مرکز کنترل و پشتیبانی اطفا حریق هوایی کشور خواست با هماهنگی یگان‌های پروازی هلال احمر و هوانیروز، 3‌ فروند بالگرد به جنگل‌های ارسباران اعزام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 23
کد خبر: ۱۹۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  به دنبال‌ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارسباران و به دلیل صعب‌العبور بودن منطقه برای اطفای حریق‌ و پیرو تماس حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با امیر سرتیپ حاتمی‌ وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ‌ضمن ابراز نگرانی‌ از ادامه آتش‌سوزی در ارسباران، خواستار به‌کارگیری امکانات و تجهیزات نیروهای مسلح برای خاموش کردن سریع آتش ‌ شد‌.

 

‌امیر سرتیپ حاتمی نیز طی دستوری خواستاری همکاری و بسیج ‌‌نیروهای سپاه، ارتش و مرزبانی با همه امکانات برای اطفای حریق جنگل‌های منطقه ارسباران شد.

 

براساس این گزارش، وزیر دفاع دفاع طی دستوری از ‌معاونت مهندسی ‌وزارت دفاع‌‌ و مرکز کنترل و پشتیبانی اطفا حریق هوایی کشور خواست با هماهنگی یگان‌های پروازی هلال احمر و هوانیروز، 3‌ فروند بالگرد به منطقه اعزام کنند که 2 فروند برای جابه‌جایی و هلیبرد نیرو و یک فروند بالگرد آب‌پاش با بسکت ۴۰۰۰ لیتری آب‌ به منطقه‌آتش‌سوزی مورد استفاده قرار گرفت.

 

‌براساس آخرین اخبار دریافتی، در حال حاضر نیروهای مسلح حاضر در منطقه، ‌اطفای کامل حریق را در حال انجام هستند.

 

جنگل‌های ارسباران نیز با 164 هزار هکتار وسعت در شمالی‌ترین نقطه استان‌های آذربایجان‌شرقی و اردبیل یکی از ارزشمندترین جنگل‌های جهان محسوب می‌شود.

 

اهمیت منطقه ارسباران تنها به دلیل ویژگی‌های خاص اکوتوریسم، اکولوژیکی و توان‌های زیست محیطی آن نبوده، بلکه میراث تاریخی و فرهنگی این منطقه نیز از زمان‌های گذشته مورد توجه دوستداران این منطقه و جهان است به طوری که هر ساله هزاران گردشگر و محقق را به این منطقه جذب می‌کند.

 

منبع:فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار