حمله توپخانه‌ای عربستان به یک شهر مرزی یمن المیادین: رایزنی‌ها درباره چارچوب و محل گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در جریان است سیف الاسلام قذافی کشته شد کاخ سفید: ترامپ به دیپلماسی متعهد است؛ ویتکاف با ایرانی‌ها دیدار می‌کند نوری المالکی: در صورت درخواست اکثریت چارچوب هماهنگی، از نامزدی کنار می‌کشم پیگیری پرونده شهروند ایرانی جان‌باخته در هامبورگ تلاش‌های دیپلماتیک قطر، مصر و ترکیه برای میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا اردوغان با بن سلمان در ریاض دیدار کرد ماکرون: از تغییر نظام سیاسی ایران حمایت نمی‌کنم اردوغان: آماده میانجی‌گری میان ایران و آمریکا هستیم محور‌های رایزنی میان پوتین و ولیعهد عربستان پاکستان: به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا دعوت شده‌ایم گزارش‌ها از حادثه امنیتی در تنگه هرمز / تعدادی شناور مسلح تلاش کردند یک کشتی تجاری را متوقف کنند العربی‌الجدید: مکان مذاکرات ایران و آمریکا هنوز قطعی نیست شیخ نعیم قاسم: ظهور امام زمان (عج) به ما عزم و اراده می‌دهد/ ایران توان درهم شکستن آمریکا و اسرائیل را دارد

دیدار مقامات دفاعی ایران و عربستان

مقامات نظامی جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای نخستین بار پس از بهبود مناسبات دوجانبه در مسکو دیدار کردند که این ملاقات با توافق طرفین برای از سرگیری فعالیت وابستگان نظامی در سفارتخانه‌ها در ریاض و تهران همراه بود.
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۱ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 17
کد خبر: ۱۹۹۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در رویداد‌های بین المللی نظامی – امنیتی روسیه به مسکو سفر کرده است، ملاقات‌هایی با دیگر مقام‌های نظامی شرکت کننده در کنفرانس امنیت بین الملل و نمایشگاه آرمی ۲۰۲۳ داشت.

جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه این اجلاس با طلال عبدالله العطیبی جانشین وزیر دفاع عربستان سعودی دیدار و گفتگو کرد.

به گفته وابسته نظامی سفارت ایران در روسیه، این نخستین ملاقات رسمی بین مقامات نظامی جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی پس از بهبود مناسبات دوجانبه بود.

در این دیدار، طرفین بر اراده دو کشور جهت اجرایی کردن توافق اخیر در زمینه احیا و توسعه روابط تاکید و آن را در راستای منافع دو ملت و کشور‌های منطقه و جهان اسلام ارزیابی کردند.

مقامات نظامی ایران و عربستان در این دیدار با تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در این روند، تداوم گفتگو‌ها و دستیابی به طرح و نقشه راه مناسب در این حوزه را ضروری دانستند.

در این دیدار، مقرر شد وابستگان نظامی دو کشور در اسرع وقت مبادله و در محل ماموریت مستقر شوند. / مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار