مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

امیرعبداللهیان راهی جده شد

وزیر امور خارجه در ادامه سفرش به عربستان و پس از حضور در ریاض به جده رفت. خبرنگار فارس مطلع شد که امیرعبداللهیان در این سفر با ولی‌عهد عربستان دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در رأس هیأتی به عربستان سفر کرده در ادامه این سفر و پس از حضور در ریاض به جده رفت.

 

امیرعبداللهیان در جده با محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان دیدار خواهد کرد.

 

بازدید از سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده هم از برنامه‌های دیگر امیرعبداللهیان در جده خواهد بود.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۲۶ مرداد ماه در ریاض دیداری سه ساعت و نیمه با فیصل بن فرحان همتای سعودی داشت و پس از آن در نشست خبری مشترک به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداخت. وی همچنین در سفارت ایران در ریاض حضور یافت و از این محل بازدید کرد و با اعضای سفارت گفت‌وگو کرد.

 

وزیر خارجه عربستان در دیدار امیرعبداللهیان با بیان اینکه منتظر سفر رئیس جمهور ایران به ریاض هستیم، گفت: همه وزارتخانه‌های دولتی عربستان موظفند که زمینه موفق این سفر را فراهم کنند.

 

امیرعبداللهیان در این باره در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت:امروز در ریاض با همتایم فیصل بن فرحان به مدت سه و نیم ساعت دیدار و گفت‌وگوی ثمربخش داشتیم. در خصوص آخرین وضعیت توسعه روابط دوجانبه و همکاری‌ در زمینه‌های مورد علاقه فیمابین و همچنین تحولات منطقه‌ای، بین‌المللی و جهان اسلام گفت‌وگو کردیم.

 

فیصل بن فرحان‌ در نشست خبری با همتای ایرانی از عزم این کشور برای تقویت مناسبات دوجانبه با ایران سخن گفت و اعلام کرد که منتظر سفر رئیسی به این کشور هستند. امیرعبداللهیان هم روابط دو کشور را رو به پیشرفت خواند و با اعلام پذیرش دعوت پادشاه عربستان توسط رئیسی برای سفر به این کشور گفت که این سفر در زمان خود انجام خواهد شد.

 

این سفر رسمی در پاسخ به دعوت فیصل بن فرحان و در پاسخ به سفر ۲۷ خرداد وزیر خارجه عربستان سعودی به تهران انجام شده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار