رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

رئیس‌جمهور پاکستان خواستار تعمیق روابط با ایران شد

رئیس‌جمهور پاکستان همزمان با سفر وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به این کشور، خواستار تلاش‌ها برای تعمیق و گسترش روابط بین اسلام‌آباد و تهران بخصوص در حوزه‌های تجارت، اقتصاد و فرهنگ شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «عارف علوی» رئیس‌جمهور پاکستان امروز پنجشنبه (۱۲ مرداد) همزمان با سفر وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به این کشور در دیدار سفیر منتخب پاکستان در تهران، خواستار تلاش‌ها برای تعمیق و گسترش روابط بین پاکستان و ایران بخصوص در حوزه‌های تجارت، اقتصاد، فرهنگ و ارتباطات مردمی شد.

 

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، او در دیدار «مُدثر تیپو» سفیر جدید پاکستان در ایران تاکید کرد: ایران یک کشور همسایه برادر است و پاکستان برای روابط خود با ایران که ریشه در تاریخ، فرهنگ و مذهب دارد، ارزش زیادی قائل است.

 

سفیر هم گفت مصمم است روابط پاکستان و ایران را مستحکم‌تر کند و در میانه تحولات ژئوپلیتیکی در حال ظهور روابط دوجانبه را با بررسی پتانسیل کامل آن‌ها، به افق‌های جدید برساند. وی قرار است برای آغاز ماموریت دیپلماتیک خود، ماه آینده به تهران سفر کند.

 

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه شب ۱۱ مرداد در رأس هیأتی و در نخستین سفر دوجانبه خوددر پاسخ به دعوت «بلاول بوتو زرداری» همتای پاکستانی وارد اسلام‌آباد شد. امیرعبداللهیان امروز علاوه بر دیدار با همتای پاکستانی با «شهباز شریف» نخست‌وزیر این کشور هم دیدار و گفت‌‌وگو کرد.

 

چهار سند از جمله سند برنامه راهبردی همکاری‌های تجاری پنج ساله بین ایران و پاکستان با حضور وزرای خارجه ایران و پاکستان در اسلام‌آباد به امضا رسید.

 

وزیر خارجه پاکستان در نشست خبری با امیرعبداللهیان با بیان اینکه «شاهد همگرایی بسیار خوبی بین ایران و پاکستان هستیم»، افزود: «به اعتقاد ما صلح و ثبات در منطقه به نفع کل منطقه خواهد بود و معتقدیم مرزهای دو کشور باید به سمبل ثبات و صلح تبدیل شود». این دیپلمات عالیرتبه پاکستانی خاطرنشان کرد: امیدوارم در نتیجه این اسناد به پیشرفت‌های خوبی دست یابیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار