غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

استقبال کویت از سفر امیرعبداللهیان به عربستان

وزیر امور خارجه کویت ضمن استقبال از سفر «حسین امیرعبداللهیان» به عربستان، ابراز امیدواری کرد که این سفر بتواند موجب گشوده‌شدن صفحه جدیدی در مناسبات ایرانی-عربی بر پایه اصل حسن هم‌جواری و افزایش همکاری‌ها شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۱۲۶

به گزارش راهبردمعاصر، «سالم عبدالله الجابر الصباح» وزیر امورخارجه کویت امروز (جمعه، 18آگوست) از نتایج دیدارهای روز اول سفر «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به عربستان و دیدارش با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی استقبال کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری رسمی دولت کویت، الصباح در اظهاراتی رسانه‌ای تاکید کرد: این سفر اهتمام هر دو کشور درخصوص توافق و بازگشت روابط دوجانبه را نشان می‌دهد؛ توافقی که روابط را به حالت عادی بازگرداند.

 

وزیرخارجه کویت افرود: این سفر و گفت‌وگوهای آن، اهتمام ریاض و تهران برای حفاظت از امنیت و ثبات در منطقه را نشان داد؛ این رخداد در اعتمادسازی سهیم بوده و در راستای منافع منطقه و جهان خواهد بود.

 

الصباح ادامه داد: امیدوارم که این سفر گامی در جهت ایجاد روابط قوی بین ایران و عربستان براساس احترام متقابل باشد، تا صفحه جدیدی در مناسبات ایرانی-عربی بر پایه اصل حسن هم‌جواری و با هدف گسترش همکاری‌ها در منطقه گشوده شود.

 

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به نقش چین، عراق و عمان به عنوان کشورهای دوست در میزبانی مذاکرات صلح ایران و عربستان و همچنین میزبانی آن‌ها از گفت‌وگوهای ایرانی-سعودی قدردانی کرد؛ تلاش‌هایی که منجر به توافق از سرگیری روابط دیپلماتیک بین تهران و ریاض شد.

 

امیرعبداللهیان روز گذشته (پنج‌شنبه، ۱۷آگوست) در رأس هیأتی و در پاسخ به دعوت همتای سعودی خود به عربستان سفر کرد. او روز گذشته گفت‌وگوهای سازنده‌ای با بن فرحان در جده داشته و امروز در دومین روز سفر خود وارد ریاض شده است.

 

وزیر خارجه عربستان عربستان روز گذشته در نشست خبری با امیرعبداللهیان بر عزم این کشور برای گسترش و تقویت روابط دوجانبه با ایران تأکید کرده و گفت که منتظر سفر آقای رئیسی به ریاض هستیم. امیرعبداللهیان هم روابط ایران و عربستان سعودی را در مسیر درست خود خوانده و رو به پیشرفت توصیف کرد./ فارس

ارسال نظر