کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

هشدار لاوروف درباره تشدید تنش‌ها در اوکراین و احتمال درگیری قدرت‌های هسته‌ای

وزیر خارجه روسیه هشدار داد دامن زدن به تنش‌ها در اوکراین ممکن است به درگیری نظامی مستقیم میان قدرت‌های هسته‌ای منجر شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای درباره درگیری مستقیم میان قدرت‌های هسته‌ای در نتیجه تشدید تنش‌ها در اوکراین هشدار داد.

 

وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با مجله «اینترنشنال افرز» تصریح کرد: «در بافت درگیری‌های اوکراین، خطر بزرگتر این است که ایالات متحده و کشورهای ناتو با بردن اوضاع به سمت تنش خطر درگیری مسلحانه میان قدرت‌های هسته‌ای را بالا می‌برند.»

 

وی اضافه کرد: «ما معتقدیم که از این رویداد می‌توان و باید جلوگیری کرد.»

 

دیپلمات ارشد روسیه خاطرنشان کرد که مسکو مجبور است همواره مخاطرات نظامی و سیاسی این موضوع را به غرب گوشزد کند چرا که معقتد است که جنگ هسته‌ای، برنده‌ای نخواهد داشت.

 

او خاطرنشان کرد ۵ قدرت هسته‌ای جهان در بیانیه‌ مشترکی در ۳ ژانویه ۲۰۲۰ تأکید کرده‌اند که جنگ هسته‌ای هرگز نباید آغاز شود.

 

لاوروف گفت: «در شرایط فعلی، آن سند از اهمیت بیشتری برخوردار است. منطق ان سند این است که لازم است از هر گونه درگیری نظامی میان قدرت‌های هسته‌ای جلوگیری شود چرا که این خطر وجود دارد که ممکن است آن درگیری به سطح هسته‌ای ارتقا پیدا کند.»

 

وی اضافه کرد: «در این زمینه، در مرحله کنونی مهم‌ترین وظیفه برای هر کدام از قدرت‌های هسته‌‌ای پایبند ماندن به این تفاهمات و نشان دادن حداکثر خویشتنداری است.»

 

اظهارات لاوروف بعد از آن مطرح می‌شود که رسانه‌ها گزارش دادند آمریکا به دو کشور اجازه ارسال جنگنده‌های «اف-۱۶» به کی‌یف را داده است.

 

یک مقام آمریکایی بامداد جمعه گفت که کاخ سفید با ارائه جنگنده‌های اف-۱۶ توسط هلند و دانمارک به کی‌یف، بعد از اتمام برنامه آموزشی خلبانان اوکراینی برای پرواز با این هواپیماهای جنگی، موافقت کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار