وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

زمان فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲ اعلام شد

زمان فراخوان جذب اعضای هیات علمی در سال ۱۴۰۲ اعلام شد رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی زمان اولین فراخوان جذب اعضای هیات علمی ویژه دانشگاه های وزارت علوم را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدعلی کی نژاد درباره برگزاری فراخوان جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم در سال ۱۴۰۲ با اشاره به کارگروه مشترک برگزار شده با نمایندگان سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی گفت: اولین فراخوان سال ۱۴۰۲ براساس آمایش جدید آموزش عالی کشور تا آخر مردادماه و حداکثر اوایل شهریور برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: در فراخوان جدید، سهمیه جذب وزارت علوم حدود یک هزار نفر است سهمیه جذب وزارت بهداشت نیز همین حدود خواهد بود.

 

رئیس هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: احتمالاً فراخوان جذب دیگری نیز حدود آذر و حداکثر بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهیم کرد.

 

وی ادامه داد: وزارت علوم تحقیقات و فناوری سالانه دو فراخوان در اردیبهشت و آبان برگزار می‌کند که امسال به دلیل اختصاص ردیف استخدامی، برگزاری فراخوان جذب اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ با تأخیر مواجه شد و فراخوان جذب دوم هم که باید در آبان ماه برگزار می‌شد به جهت رسیدگی به پرونده‌های جذب فراخوان اول با تأخیر و حدود آذر و حداکثر بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: همچنین ۱۶۰ نفر از نخبگان منتظر اختصاص ردیف استخدامی بودند که ردیف استخدامی به آنها اختصاص داده شد.

 

به گزارش مهر، محمد خلج امیرحسینی رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم پیش از این عنوان کرده بود: یکی از مشکلاتی که ما در مرکز جذب وزارت علوم با آن مواجه هستیم این است که افراد از طرف هیأت مرکزی جذب حکم هیأت علمی دریافت می‌کنند ولی کد استخدامی آنها بزودی ارائه نمی‌شود و این افراد با مشکل مواجه می‌شوند.

 

بنابراین امسال قانونگذار اعلام کرده است که باید حتماً دو سازمان برنامه و بودجه وامور استخدامی برای برگزاری فراخوان از قبل مجوز ارائه دهند، البته ارائه مجوز به این معنی است که سازمان امور استخدامی درخواست‌هایی داشته و عنوان کرده است هر دانشگاه اعلام کند برای هر رشته چه تعداد عضو هیأت علمی می‌خواهد و اینکه آیا بر اساس آمایش آموزش عالی است یا خیر که هیأت مرکزی جذب وزارت علوم به تمام درخواست‌ها پاسخ داده و همه موارد درخواستی آماده شده و فقط منتظر امضای دو سازمان مذکور برای برگزاری فراخوان جذب اعضای هیأت علمی در سال ۱۴۰۲ است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار