شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

طالبان: مشکل حقآبه از راه گفت‌وگو با ایران حل می‌شود

طالبان: مشکل حقآبه از راه گفت‌وگو با ایران حل می‌شود معاون سیاسی نخست وزیر طالبان در مراسم سالروز استقلال افغانستان گفت: «حل مشکل حقآبه از راه گفت‌وگو با ایران، سیاست خوب و تعامل بهتر هیات حاکمه را ثابت کرد.»
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «مولوی عبدالکبیر»، معاون سیاسی نخست وزیر طالبان در مراسم سالگرد استقلال افغانستان گفت: هدف مبارزه 20 سال جهاد ما این بود که اشغال پایان یابد و نظام اسلامی حاکم شود، حالا که به این هدف رسیدم باید با تمام توان تلاش کنیم که در تمام عرصه‌ها به خودکفایی برسیم.

 

وی افزود: حالا جهان این را درک کرده است که تعامل با امارت اسلامی بهترین گزینه برای امنیت مطمئن و ثبات منطقه‌ای و جهانی است.

 

معاون سیاسی نخست وزیر افغانستان خاطر نشان کرد: «حل مشکل حقآبه از راه گفتگو با ایران، سیاست خوب و تعامل بهتر امارت اسلامی را ثابت کرد.»

 

عبدالکبیر خاطر نشان کرد: «در گذشته برخی اوقات حملات کوچکی از جانب برخی همسایه ها در مناطق مرزی صورت می‌گرفت، اکنون الحمدلله بسیار کم شده است.»

 

معاون سیاسی نخست وزیر طالبان با بیان اینکه جهان دست تعامل به سمت افغانستان دراز کرده، یادآور شد: امنیت جهان و منطقه به امنیت افغانستان وابسته بودعه و جهان نیز به دنبال افغانستان امن است و در حال حاضر این موضوع تامین شده است.

 

این در حالی است که حسن کاظمی قمی، سفیر ایران در کابل اعلام کرده بود که کارشناسان ایرانی برای اولین بار به‌هدف رفع معضل حقابه این کشور از رود هیرمند، از شهرستان دهراوود ارزگان بازدید کرده‌اند.

 

وی خاطرنشان کرد: این اولین بار است که متخصصان ایرانی از ایستگاه سنجش‌آب در منطقه "دهراود" بازدید می‌کنند.

 

سفیر ایران در افغانستان در ادامه گفت طبق معاهده‌، ما می‌توانیم نسبت به ادعای طرف مقابل مبنی بر کمبود آب تشکیک و ادعا را راستی‌آزمایی کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار