پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

وزیر دفاع طالبان: دیگر در فکر انتقام نیستیم

سرپرست وزارت دفاع دولت موقت طالبان در دومین سالروز خروج نظامیان آمریکایی و حاکمیت این گروه بر افغانستان گفت طالبان دیگر «در فکر انتقام نیست».
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امیرخان متقی» سرپرست وزارت خارجه دولت موقت طالبان در مراسم دومین سال حاکمیت طالبان بر افغانستان و خروج نظامیان خارجی از این کشور گفت: با افغانستانی که حالا نظام و نیرو‌های نظامی قوی دارد، باید تعامل شود.

متقی در این مراسم به مقایسه کارکرد‌های حکومت کنونی و حکومت پیشین افغانستان پرداخت و از زمانی که به اعتقاد او «دلار در افغانستان می‌بارید»، انتقاد کرد.

سرپرست وزارت خارجه دولت موقت طالبان افزود: حتی یک بیمارستان با اصول و معیار در کشور ساخته نشد، اما اکنون گذرگاه‌های کشور باز است و تجارت با کشور‌ها آزادانه انجام می‌شود. بانک‌های خالی، کوچه و پارک‌های پر از معتادان مواد مخدر از میراث‌هایی بود که به حکومت سرپرست رسید.

همچنین «محمد یعقوب مجاهد» سرپرست وزارت دفاع دولت موقت طالبان نیز در این مراسم گفت: دیگر در فکر انتقام نیستیم و اکنون زمان آبادی کشور رسیده تا با عشق و علاقه‌مندی در این راستا رقابت کنیم.

او در این مراسم که در مقر وزارت دفاع افغانستان برگزار شده بود، مردم را به «صبر» فرا خواند و تاکید کرد که «مشکلات موجود در افغانستان حل خواهد شد».

دو سال پیش در چنین روزی دولت اشرف غنی سقوط کرد، نیرو‌های آمریکایی از افغانستان خارج شدند و طالبان در پی توافقی که با واشنگتن در دوحه داشتند توانست بار دیگر قدرت را در افغانستان در اختیار بگیرد. اما از آن زمان تاکنون با به کارگیری تمام اقوام در دولت، مشروعیت خود را به دست آورد ضمن این که هنوز از سوی کشور‌ها و جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشده است. / طلوع نیوز

ارسال نظر