بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

وزیر دفاع طالبان: دیگر در فکر انتقام نیستیم

سرپرست وزارت دفاع دولت موقت طالبان در دومین سالروز خروج نظامیان آمریکایی و حاکمیت این گروه بر افغانستان گفت طالبان دیگر «در فکر انتقام نیست».
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امیرخان متقی» سرپرست وزارت خارجه دولت موقت طالبان در مراسم دومین سال حاکمیت طالبان بر افغانستان و خروج نظامیان خارجی از این کشور گفت: با افغانستانی که حالا نظام و نیرو‌های نظامی قوی دارد، باید تعامل شود.

متقی در این مراسم به مقایسه کارکرد‌های حکومت کنونی و حکومت پیشین افغانستان پرداخت و از زمانی که به اعتقاد او «دلار در افغانستان می‌بارید»، انتقاد کرد.

سرپرست وزارت خارجه دولت موقت طالبان افزود: حتی یک بیمارستان با اصول و معیار در کشور ساخته نشد، اما اکنون گذرگاه‌های کشور باز است و تجارت با کشور‌ها آزادانه انجام می‌شود. بانک‌های خالی، کوچه و پارک‌های پر از معتادان مواد مخدر از میراث‌هایی بود که به حکومت سرپرست رسید.

همچنین «محمد یعقوب مجاهد» سرپرست وزارت دفاع دولت موقت طالبان نیز در این مراسم گفت: دیگر در فکر انتقام نیستیم و اکنون زمان آبادی کشور رسیده تا با عشق و علاقه‌مندی در این راستا رقابت کنیم.

او در این مراسم که در مقر وزارت دفاع افغانستان برگزار شده بود، مردم را به «صبر» فرا خواند و تاکید کرد که «مشکلات موجود در افغانستان حل خواهد شد».

دو سال پیش در چنین روزی دولت اشرف غنی سقوط کرد، نیرو‌های آمریکایی از افغانستان خارج شدند و طالبان در پی توافقی که با واشنگتن در دوحه داشتند توانست بار دیگر قدرت را در افغانستان در اختیار بگیرد. اما از آن زمان تاکنون با به کارگیری تمام اقوام در دولت، مشروعیت خود را به دست آورد ضمن این که هنوز از سوی کشور‌ها و جامعه جهانی به رسمیت شناخته نشده است. / طلوع نیوز

ارسال نظر