کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پاکستان: افغانستان تحرکات مرزی غیر قانونی دارد

وزارت خارجه پاکستان افغانستان را به تحرکات و ساخت و ساز‌های غیر قانونی در مرز‌های بین دو کشور متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت پاکستان روز دوشنبه افغانستان را به ساخت و ساز‌های غیرقانونی در یک گذرگاه مرزی مهم بین دو کشور متهم کرد و آن را نقض حاکمیت ارضی خود خواند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «الجزیره» گذرگاه مرزی «تورخم» در استان «خیبر پختونخوا» در شمال غربی پاکستان از چهارشنبه گذشته پس از تبادل آتش بین نیرو‌های پاکستان و طالبان بسته شده و صد‌ها دستگاه کامیون حامل کالا‌های ضروری در هر دو طرف سرگردان شده‌اند.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که تیراندازی بی دلیل نیرو‌های افغانستان به بسته شدن مهم‌ترین مسیر تجاری بین دو کشور منجر شده است. نیرو‌های افغانستان در ۶ سپتامبر (چهارشنبه ۱۵ شهریور) به جای راه حل مسالمت آمیز، به تیراندازی بی رویه متوسل شدند و پست‌های نظامی پاکستان را هدف قرار دادند.

بر اساس این گزارش، گذرگاه اصلی مرزی افغانستان و پاکستان پس از تبادل آتش توسط محافظان بسته شده است. دولت طالبان روز شنبه نیرو‌های امنیتی پاکستان را متهم کرد زمانی که نیروهایش در حال تعمیر پست امنیتی قدیمی بودند، به سوی آن‌ها شلیک کردند.

در بیانیه افغانستان آمده است که چنین اقداماتی برای تجارت افغانستان، منطقه و اقتصاد پاکستان که در شرایط کنونی به شدت به صادرات وابسته است، زیان آور است.

بسته شدن مرز تورخم در حالی صورت گرفته که روابط دو کشور همچنان سرد است و پاکستان بار‌ها از افغانستان خواسته که حرکت شبه نظامیان را کنترل و از ورود آن‌ها به خاک خود جلوگیری کند.

پلیس پاکستان به تازگی اعلام کرد که با دستگیری ۷ تروریست مظنون از جمله ۲ فرمانده کلیدی داعش در استان «پنجاب»، یک عملیات تروریستی بزرگ را خنثی کرده است. این تروریست‌ها توسط اداره مبارزه با تروریست پلیس پنجاب ستگیر شدند. سخنگوی پلیس پاکستان گفت ۷ تروریست وابسته به گروه «تحریک طالبان» و ۲ عضو ارشد داعش دستگیر شدنده‌اند. / فارس

ارسال نظر