پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

استفاده بایدن از اسامی مستعار در معاملات مشکوک با اوکراین

استفاده بایدن از اسامی مستعار در معاملات مشکوک با اوکراین رئیس جمهور کنونی آمریکا در دوره‌ای که معاون باراک اوباما بود، از اسامی مستعار در معاملات مشکوک با اوکراین استفاده کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس اطلاعاتی که در کامپیوتر هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا پیدا شده است جو بایدن از سه اسم مستعار در فرستادن پیام‌هایی به هانتر درباره خانواده و فعالیت‌های رسمی دولتی از جمله نشست‌ها با رهبران اوکراینی استفاده کرده بود.

بایدن ایمیلی با اسامی «روبن ویر»، «رابرت ال پیترز» و «جی آر بی ویر» بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ برای هانتر فرستاد تا او را از مذاکرات مقرر با رئیس جمهور و نخست وزیر اوکراین باخبر کند.

بایدن قانون پست الکترونیکی را که تماس با حساب‌های خصوصی را ممنوع کرده زیرپا گذاشت و بر پترو پوروشنکو، رئیس جمهور پیشین اوکراین برای برکنار کردن ویکتور شوکین، دادستان کل اوکراین فشار آورد. شوکین درحال تحقیقات درباره پرونده شرکت گاز طبیعی بوریسما بود که هانتر حدود یک میلیون دلار در سال در دوره فعالیتش در هیات مدیره آن بین سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۹ کسب کرده بود.

بایدن علناً گفته بود که طی سفرش به اوکراین در دسامبر ۲۰۱۵ تهدید کرده بود که یک میلیارد دلار از ضمانت‌های وام‌های آمریکا را در صورت عزل نشدن شوکین لغو می‌کند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده بایدن در نشستی با نخست وزیر اوکراین در ۱۵ ژوئن ۲۰۱۶ از کمک جدید ۲۲۰ میلیون دلاری به اوکراین خبر داد. هانتر از این نشست خبر داشت.

مسئولان سابق وزارت خارجه آمریکا زمانی که درباره نگرانی‌شان درخصوص موضع هانتر در هیات مدیره شرکت بوریسما صحبت کردند به هیچ نتیجه‌ای با بایدن نرسیدند و این را شکستی برای تلاش‌های ادعایی بایدن در زمینه مبارزه با فساد دانستند.

هانتر ایمیل‌ها درباره اوکراین را تنها از دفتر پدرش دریافت نمی‌کرد. ژوئن ۲۰۱۵ کتی چونگ، دستیار بایدن لیستی شامل ۲۵ شماره موبایل مرتبط با بازیگران اصلی سیاسی از جمله بیل و هیلاری کلینتون و رهبران حزب جمهوری خواه در سنای آمریکا و دادستان کل برای هانتر فرستاد. /روسیا الیوم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار