استفاده بایدن از اسامی مستعار در معاملات مشکوک با اوکراین-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

استفاده بایدن از اسامی مستعار در معاملات مشکوک با اوکراین

رئیس جمهور کنونی آمریکا در دوره‌ای که معاون باراک اوباما بود، از اسامی مستعار در معاملات مشکوک با اوکراین استفاده کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس اطلاعاتی که در کامپیوتر هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا پیدا شده است جو بایدن از سه اسم مستعار در فرستادن پیام‌هایی به هانتر درباره خانواده و فعالیت‌های رسمی دولتی از جمله نشست‌ها با رهبران اوکراینی استفاده کرده بود.

بایدن ایمیلی با اسامی «روبن ویر»، «رابرت ال پیترز» و «جی آر بی ویر» بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ برای هانتر فرستاد تا او را از مذاکرات مقرر با رئیس جمهور و نخست وزیر اوکراین باخبر کند.

بایدن قانون پست الکترونیکی را که تماس با حساب‌های خصوصی را ممنوع کرده زیرپا گذاشت و بر پترو پوروشنکو، رئیس جمهور پیشین اوکراین برای برکنار کردن ویکتور شوکین، دادستان کل اوکراین فشار آورد. شوکین درحال تحقیقات درباره پرونده شرکت گاز طبیعی بوریسما بود که هانتر حدود یک میلیون دلار در سال در دوره فعالیتش در هیات مدیره آن بین سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۹ کسب کرده بود.

بایدن علناً گفته بود که طی سفرش به اوکراین در دسامبر ۲۰۱۵ تهدید کرده بود که یک میلیارد دلار از ضمانت‌های وام‌های آمریکا را در صورت عزل نشدن شوکین لغو می‌کند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده بایدن در نشستی با نخست وزیر اوکراین در ۱۵ ژوئن ۲۰۱۶ از کمک جدید ۲۲۰ میلیون دلاری به اوکراین خبر داد. هانتر از این نشست خبر داشت.

مسئولان سابق وزارت خارجه آمریکا زمانی که درباره نگرانی‌شان درخصوص موضع هانتر در هیات مدیره شرکت بوریسما صحبت کردند به هیچ نتیجه‌ای با بایدن نرسیدند و این را شکستی برای تلاش‌های ادعایی بایدن در زمینه مبارزه با فساد دانستند.

هانتر ایمیل‌ها درباره اوکراین را تنها از دفتر پدرش دریافت نمی‌کرد. ژوئن ۲۰۱۵ کتی چونگ، دستیار بایدن لیستی شامل ۲۵ شماره موبایل مرتبط با بازیگران اصلی سیاسی از جمله بیل و هیلاری کلینتون و رهبران حزب جمهوری خواه در سنای آمریکا و دادستان کل برای هانتر فرستاد. /روسیا الیوم

ارسال نظر
آخرین اخبار