عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

پهلو گرفتن دو ناو آمریکا در سواحل ترکیه

پهلو گرفتن دو ناو آمریکا در سواحل ترکیه منابع رسانه‌ای روز شنبه گزارش کردند که 2 فروند ناو نیروی دریایی آمریکا در بندر استانبول در ترکیه پهلو گرفتند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با بحران در دریای سیاه منابع رسانه‌ای روز شنبه گزارش کردند که ۲ فروند ناو نیروی دریایی آمریکا در ترکیه پهلو گرفتند.

 

وبگاه «دوار» گزارش کرد که ۲ فروند ناو «یو‌اس‌اس مونت ویتنی» و «جرالد آرفورد» متعلق به ناوگان ششم نیروی دریایی ایالات متحده، در استانبول پهلو گرفتند. این دومین سفر متوالی ناوهای آمریکایی به ترکیه در پرتنش‌ترین دوره در دریای سیاه است.

 

«جفری ال فلیک» سفیر آمریکا در ترکیه پس از لنگر انداختن کشتی یواس‌اس مونت ویتنی به خبرنگاران اظهار داشت: «به نظر من این سفر نمونه بسیار خوبی از همکاری و هماهنگی بین ترکیه و ایالات متحده است.»

 

این در حالی است که بحران در دریای سیاه پس از حملات روسیه شتاب گرفته است. چند روز قبل وزارت دفاع روسیه اعلام کرد یک کشتی روسی در حال گشت‌زنی در دریای سیاه به سمت کشتی باری ترکیه با پرچم پالائو تیر اخطار شلیک کرده و کشتی را متوقف کرده است. کشتی ترکیه‌ای در حال حرکت به سمت بندر «ازمیل» در اوکراین بود.

 

اداره ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه در روزهای گذشته تایید کرد که این بازرسی در آب‌های بین‌المللی انجام شد.

 

به‌رغم تلاش‌های صورت گرفته از سوی سازمان ملل متحد و ترکیه، توافق غلات که سال گذشته میان روسیه و اوکراین برای صادرات غلات اوکراین از طریق دریای سیاه به بازارهای جهانی امضا شده بود ۱۷ ژوئیه (۲۶ تیر) به پایان رسید و خبری از تمدید آن نیست. کشورهای غربی روسیه را به ایجاد بحران و ناامنی غذایی در بحبوحه جنگ متهم می‌کنند. روسیه با رد این اتهامات می‌گوید بلافاصله پس از برآورده شدن خواسته‌هایش ذیل این توافقنامه، به آن باز خواهد گشت.

 

وزیر دفاع بلغارستان نیز در واکنش به تنش‌ها در دریای سیاه اظهار داشت پس از حادثه کشتی باری ترکیه، ممکن است درگیری بین روسیه و ناتو در دریای سیاه رخ دهد.

 

«تودور تاگارف» وزیر دفاع بلغارستان در مورد حادثه اخیر کشتی باری ترکیه به نام «سوکرو اوکان: که در دریای سیاه توسط ارتش روسیه توقیف شده بود، گفت: «احتمالاً این کشتی حامل سلاح برای اوکراین بوده است.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار