ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند

اعزام ۷۰۰ نیروی پنتاگون برای مهار مرگبارترین آتش‌سوزی قرن در هاوایی

اعزام ۷۰۰ نیروی پنتاگون برای مهار مرگبارترین آتش‌سوزی قرن در هاوایی به منظور مهار مرگبارترین آتش‌سوزی قرن ایالت هاوایی آمریکا، پنتاگون ۷۰۰ نفر از کارکنانش را به همراه ۱۴۰ عضو گارد ساحلی آمریکا به این ایالت اعزام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، بنا بر جدیدترین به روزرسانی از بدترین آتش‌سوزی یک قرن اخیر در ایالت «هاوایی»، پنتاگون، ۷۰۰ تن از کارکنان خود را به همراه ۱۴۰ نفر از اعضای گارد ساحلی آمریکا را در هاوایی مستقر کرده تا به مقابله با آتش‌سوزی‌های وسیع که با گذشت نزدیک به دوهفته در سراسر این ایالت همچنان در حال گسترش است، کمک کنند.

 

وبگاه اطلاع‌رسانی هیل گزارش کرد، مقام‌های دفاعی ایالات متحده روز جمعه، متعهد شدند که به تلاش‌ها برای مقابله با آتش‌سوزی‌ها تا زمان مهار کامل آتش کمک کنند و همچنین به تلاش‌ها برای پاکسازی این جزیره در پی این فاجعه مرگبار کمک کنند.

 

پیش از این نیز، ارتش ایالات متحده آمریکا، بالگردهای ترابری نیمه سنگینِ دوموتوره و دوملخه آمریکایی« بوئینگ سی‌اچ-۴۷شینوک» را برای مهار آتش‌سوزی‌های گسترده در هاوایی مستقر کرده بود و سپاه مهندسین ارتش آمریکا نیز در تلاش برای آواربرداری است.

 

نیروی دریایی و هوایی ایالات متحده نیز در حال حمایت از عملیات‌های مهار آتش در سراسر ایالت هاوایی است.

 

نیروهای نظامی فدرال در حال کمک به آژانس مدیریت بحران فدرال (FEMA)، گارد ملی هاوایی و پرسنل محلی و ایالتی در نبرد با آتش‌سوزی‌های مرگبار هستند.

 

بر اساس این گزارش، ارتش آمریکا بر مأموریت‌هایی برای حمل تدارکات و منابع در سراسر جزیره هاوایی، انجام عملیات مهار آتش از طریق آسمان و توزیع سوخت، و ایجاد امکانات پشتیبانی و غیره متمرکز است.

 

طبق این گزارش، کارگروه مهار آتش در تاریخ ۱۱ آگوست (۲۰ مرداد ماه) تشکیل شد و پس از آن‌که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ارتش را فعال کرد تا برای مقابله با آتش‌سوزی هاوایی واردعمل شوند، این کارگروه به ظرفیت کامل عملیاتی رسید. بایدن هفته آینده از هاوایی دیدار خواهد کرد.

 

آتش‌سوزی مرگبار بیشتر در حال سوزاندن جزیره «مائویی» است که بیش از دو هزار خانه در این آتش‌سوزی‌ها آسیب دیده یا تخریب شده است و بیش از یکصد نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

 

اجعه مائویی و بولشوی در نتیجه خشکی و گرمای شدید هوا رخ داد که بادهای شدیدی که طوفان دورا به همراه آورده است، این آتش‌سوزی را تشدید کرده است.

 

آتش‌سوزی هاوایی به یکی از مرگبارترین آتش‌سوزی قرن در آمریکا تبدیل شده است زیرا پیش‌تر، در مرگبارترین حادثه آتش‌سوزی در سال ۲۰۱۸ در ایالت کالیفرنیا، ۸۵ نفر جان خود را از دست دادند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار