دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

اتهام زنی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان علیه ارمنستان

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان یگان‌های مرزی ارمنستان را به تیراندازی به مواضع خود متهم کرد و از انجام اقدام متقابل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع جمهوری آذربایجان یکشنبه شب ارمنستان را به تیراندازی به مواضع خود متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری «آذرنیوز» وزارت دفاع جمهوری آذربایجان مدعی شد که یگان‌های نیرو‌های مسلح ارمنستان با استفاده ازسلاح‌های سبک مواضع ارتش آذربایجان مستقر در مسیر شهرک «گالاکند» را هدف قرار دادند. این وزارتخانه اعلام کرد که یگان‌های ارتش جمهوری آذربایجان اقدامات تلافی جویانه انجام دادند.

این دو کشور واقع در قفقاز جنوبی هنوز به صلح پایدار نرسیده‌اند و تلاش‌های دیپماتیک با وساطت روسیه و برخی کشور‌های دیگر تاکنون به نتیجه ملموسی نرسیده است. این دو کشور تاکنون دو بار با هم جنگیده‌اند و به ویژه در جنگ دوم قره باغ غیرنظامیان بسیاری از هر دو طرف کشته شدند. یکی از مهمترین مشکلات باقیمانده میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از جنگ، گذرگاه لاچین است که جمهوری آذربایجان آن را مسدود کرده و یا ایست بازرسی شدید در آن اعمال می‌کند. این مسیر مهم منطقه قره‌باغ را به ارمنستان متصل می‌کند.

در تحولی دیگر، «آنی بادالیان» سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان روز یکشنبه مدعی شد که جمهوری آذربایجان اجازه نمی‌دهد جسد یک دختر ساکن ارمنستان به بخش ارمنی نشین قره باغ کوهستانی منتقل شود. «هلن» ساکن قره باغ کوهستانی بود و در ارمنستان تحصیل می‌کرد. او پنج روز پیش در تصادف رانندگی جان باخت. جمهوری آذربایجان از بازگرداندن جسد وی به قره باغ برای خاکسپاری خودداری می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه ارمنستان از پیگیری این مسئله به صلیب سرخ جهانی خبر داده است. جمهوری آذربایجان تاکنون در این زمینه واکنشی نشان نداده است.

در تحولی دیگر، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان مدعی شد که یگان‌های مسلح ارمنستان با استفاده از آمبولانس در حال تقویت مواضع رزمی خود در مسیر «خانکندی» هستند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار