دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سرنگونی پهپاد اسرائیلی توسط نیرو‌های مقاومت فلسطین

نیرو‌های مقاومت فلسطین شامگاه امروز دوشنبه موفق شدند در شهر جنین، یک فروند پهپاد اسرائیلی را سرنگون کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری فلسطینی گزارش دادند که یک فروند پهپاد متعلق به نظامیان رژیم صهیونیستی بر فراز اردوگاه جنین سرنگون شده است.

رادیو صوت القدس گزارش داد، نیرو‌های مقاومت فلسطین موفق شدند از محله «الدمج» در شهر جنین، این پهپاد اسرائیلی را سرنگون کنند. هنوز جزئیات بیشتری درباره نوع این پهپاد منتشر نشده است.

«کتیبه جنین» (گردان جنین) زیرمجموعه «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین با انتشار بیانیه‌ای خبر داد که موفق شده است این پهپاد را سرنگون کند و هم اکنون آن را در اختیار دارد.

«کتائب عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بیست و چهارم مرداد ماه جاری خبر داد که رزمندگان این گروه موفق شده‌اند یک پهپاد رژیم صهیونیستی را تحت کنترل خود در آوردند.

کتائب القسام خبر داد که این پهپاد از نوع «اوربیتر k۱» بوده است. این گروه مقاومت در ادامه اشاره کرد این پرنده بدون‌سرنشین در حال انجام یک مأموریت شناسایی خصمانه در حریم هوایی شرق غزه بود که تحت کنترل رزمندگان مقاومت درآمد.

نیرو‌های مقاومت فلسطین در ماه‌های گذشته چند پهپاد رژیم صهیونیستی را در کرانه باختری و غزه سرنگون کردند. در جریان تجاوز همه‌جانبه رژیم صهیونیستی در تیرماه سال جاری به شهر جنین در شمال کرانه باختری نیرو‌های مقاومت چند پهپاد رژیم صهیونیستی را ساقط کردند.

رژیم صهیونیستی اواسط تیرماه رزمندگان جنبش جهاد اسلامی فلسطین را در شهر جنین تحت محاصره خود درآورد تا آن‌ها را ترور کند. رزمندگان مقاومت طی این حمله دست‌کم سه پهپاد رژیم صهیونیستی را ساقط کردند. / فارس

ارسال نظر