قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

آیت الله رئیسی: پهپاد مهاجر 10 موجب تقویت اقتدار و عزت کشور است

رئیس‌جمهور رونمایی از پهپاد مهاجر 10 را که نمونه ارتقا یافته پهپاد مهاجر 6 است، نتیجه خلاقیت و ابتکار دانشمندان جوان کشور دانست که باعث خوشحالی، افتخار و تقویت عزت کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر, آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری به مناسبت روز «صنعت دفاعی» بازدیدی یک و نیم ساعته از نمایشگاه صنایع و تجهیزات دفاعی کشور داشت.

 

در این بازدید، سازمان‌های صنایع هوایی، هوافضا، دریایی، دفاعی، پژوهش‌های نوین دفاعی (سپند)، اتکا، صنایع الکترونیک ایران (صاایران) و سازمان جغرافیایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای پیشرفته و فناورانه خود را به نمایش گذاشته بودند.

 

انواع پهپادهای شناسایی و عملیاتی برد بلند و برد کوتاه از جمله پهپاد جدید مهاجر ۱۰، انواع راکت‌ها و موشک‌های برد بلند و برد کوتاه از جمله موشک‌های قدر، قیام، خرمشهر، حاج قاسم، ابومهدی، انواع خودروهای راهکنشی از جمله مدل‌های ارس و طوفان، انواع محصولات رزم دریایی شامل طیف وسیعی از اژدرها، سامانه‌های پرتاب موشک، تجهیزات جنگ الکترونیک، تجهیزات پدافند شیمیایی، انواع موتورهای پهپاد و هواپیما، دستاوردهای سازمان جغرافیایی و تولیدات سازمان صنایع غذایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این نمایشگاه ارائه شده بود.

 

رئیس جمهور پس از بازدید از بخش‌های مختلف این نمایشگاه، با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، دستاوردهای به نمایش درآمده را مایه اقتدار و افتخار توصیف کرد و گفت: یکی از مولفه‌های مهم اقتدار و قدرت ملی، توانمندی تولید و تامین ابزار و تجهیزات دفاعی است که این کار به شایستگی از سوی دست‌اندرکاران وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صورت گرفته است.

 

وی رونمایی از پهپاد مهاجر ۱۰ را که نمونه ارتقا یافته پهپاد مهاجر ۶ است، نتیجه خلاقیت و ابتکار دانشمندان جوان کشور دانست که باعث خوشحالی، افتخار و تقویت عزت کشور است.

 

رئیس جمهور پیشنهاد کرد بخش‌هایی از این نمایشگاه که قابلیت نمایش برای عموم را دارد، در قالب اردوهای راهیان پیشرفت در معرض بازدید جوانان کشور قرار گیرد تا آینده سازان ایران از پیشرفت‌های فناورانه کشور مطلع شده و روحیه «امید» و «ما می‌توانیم» در آن‌ها تقویت شود./ فارس

ارسال نظر