سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

وزیر دفاع: دشمنان به‌رغم تجهیزات فراوان در اوج استیصال هستند

وزیر دفاع: دشمنان به‌رغم تجهیزات فراوان در اوج استیصال هستند وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: دشمنان به رغم تجهیزات فراوان در اوج استیصال هستند بطوریکه وقتی در افغانستان، عراق و سوریه و... با ما مواجه شدند نقشه‌های آنها به شکست انجامید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی عصر سه شنبه در تشریح و توضیح دستاوردها و پیشرفت‌های جدید وزارت دفاع گفت: وزارت دفاع علاوه بر مسئولیت پشتیبانی نیروهای مسلح، ماموریت‌های جانبی دیگری را هم دارد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قدرت واقعی و متکی به خداوند است و این مولفه است که برای ما اقتدارآفرین است.

سرتیپ آشتیانی تصریح کرد: هر کشوری اگر صاحب تجهیزات و ادوات هم باشد ممکن است دارای قدرت باشد یا نباشد، اگر یک کشوری تجهیزات را داشته باشد اما شجاعت به کارگیری از آن یا آموزش لازم یا تجربه جنگ را نداشته باشد، بر میزان قدرتش تاثیر می‌گذارد.

وی بیان کرد: اگر کشوری تجهیزات زیاد و به روزی را داشته باشد اما مولفه‌های قبلی را نداشته باشد نمی‌توان آن را کشوری صاحب اقتدار نامید و کسی روی آن حساب نمی‌کند.

وزیر دفاع عنوان کرد: به معنای دیگر، جنبه سخت افزاری قدرت است و جنبه نرم افزاری اقتدار، بنابراین دیگران روی کسی که صاحب اقتدار است حساب باز می‌کنند. شما ببیند که در موضوع شاهچراغ فرد داعشی مسلح بود، اما یک فرد غیرمسلح و بدون داشتن تجهیزات دفاعی آن داعشی را خلع سلاح کرد.

سرتیپ آشتیانی گفت: نیروی دریایی قهرمان سپاه در خلیج فارس به گونه ای عمل می‌کند که دارای اقتدار است و در مواجهه با ملوانان دستگیر شده هم دیدید که چه ترس و وحشتی در دل آنها از نظام اسلامی و رزمندگان ما وجود دارد.

وزیر دفاع ادامه داد: از طرف دیگر می‌بینیم که دشمنان ما با وجود اینکه تجهیزات زیادی دارند اما در اوج استیصال هستند. در افغانستان، عراق و سوریه و در بخش‌های دیگر که با ما مواجه شدند نقشه‌های آنها به شکست انجامید.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح ما دارای اقتدار هستند و شهامت و شجاعت لازم را برای استفاده از تجهیزات را دارد، گفت: تجربه جنگ و از آن مهمتر متکی بودن به خدا از دیگر ویژگی‌های رزمندگان نیروهای مسلح ما است.

وزیر دفاع تصریح کرد: ما در اوج قدرت و اقتدار قرار داریم و به همین دلیل است که دشمن فکر اینکه بخواهد حرکت بیخردانه ای داشته باشد را از سرش بیرون می‌کند و در مولفه‌های دیگر ما را تهدید می‌کند.

سرتیپ آشتیانی افزود: ما انواع موشک‌های مختلف را تولید می‌کنیم، موشک‌های بالستیک و راهبردی که توان خیلی بالا و بُرد بلندی دارند، موشک های کروز و پدافند هوایی، زمین پایه، دریا پایه و دیگر موارد را داریم که اینها متناسب با نوع نیاز نیروهای مسلح ما تولید می‌شوند.

وزیر دفاع بیان کرد: پهپاد نقش مهمی در رزم دارد و در جنگ‌های اخیر می‌بینید که نقش بسیار موثری دارند و خیلی از کشورها دنبال این هستند که از این قدرت برخوردار باشند و شکر خدا این قدرت را داریم و آمریکا هم به این توان ایران اذعان دارد.

سرتیپ آشتیانی تصریح کرد: ما پهپادهای مختلفی داریم؛ به طور مثال مهاجر ۶ ما توانمندی بالایی دارد، در پهپادها مداومت پروازی، حمل تجهیزات و مهمات و مدت زمان بالا ماندن آن، شعاع عملیاتی پهپادها و مانور پذیری بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مهاجر ۶ ما می‌تواند ۱۲ ساعت مداومت پروازی داشته باشد و مهمات نقطه زن را حمل کند و ماموریت آن چندمنظوره است، شناسایی، رهگیری و مورد اصابت قرار دادن اهداف از جمله ماموریت‌های آن است.

وزیر دفاع گفت: همچنین، ما پهپاد ابابیل را داریم که آن هم توانمندی‌های خوبی دارد و انوع پهپادهای دیگر که هر یک از آنها ویژگی‌های خود را دارند و در کل می‌توانیم بگوییم که در حوزه پهپادی شرایط بسیاری خوبی داریم و کشورهای مختلف به دنبال این خواهند آمد که بتوانند از این توان ما برخودار باشند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار