آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

مدودف: ناتو در جنگی تمام عیار با روسیه است

مدودف: ناتو در جنگی تمام عیار با روسیه است نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با اشاره به جنگ ترکیبی ناتو علیه این کشور با استفاده از رژیم کی‌یف، گفت که در آینده احتمالا اوکراین از نقشه سیاسی جهان محو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، گفت که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال اجرای یک جنگ تمام عیار و خونین علیه این کشور است.

 

مدودف طی یادداشتی برای روزنامه «آرگیومنتز اَند فکتس» درباره جنگ روسیه و گرجستان در سال ۲۰۰۸، نوشت: «جنگ ترکیبی، اما کاملاً تمام عیار و خونینی که ناتو اکنون با ما در اوکراین به دست رژیم کی‌یف به‌راه انداخته، خودشان را تا گردن در این باتلاق گرفتار کرده است».

 

وی - که طی هفته‌های اخیر و در پی افزایش کمک‌های نظامی غرب به اوکراین برای جنگ با روسیه، مواضع تندتری از خود نشان داده - در ادامه توضیح داد که حقیقت این جنگ نشان می‌دهد که چگونه همه چیز به پایان خواهد رسید: «شکست ننگین رژیم کی‌یف، مانند زمانی که متجاوزان گرجستانی شکست خوردند».

 

رئیس جمهور سابق روسیه با بیان اینکه در آینده احتمالاً اوکراین از نقشه سیاسی جهان محو خواهد شد، افزود: «همچنین بازیگران سیاسی بی‌استعداد نیز با خفت و خواری صحنه را ترک خواهند کرد».

 

مدودف پیش از این نیز با بیان اینکه کل سیستم ناتو در حال جنگ با مسکو است، گفته بود که بحران اوکراین نتیجه تلاش آمریکا برای حمله مجدد به روسیه است.

 

در جریان درگیری‌های اوکراین، کشورهای غربی به خصوص ایالات متحده و انگلیس، کمک‌های نظامی و اقتصادی فراوانی به اوکراین ارائه کردند و بسیاری از مقامات ارشد غرب بارها تمایل خود را برای مشاهده شکست روسیه در میدان نبرد اعلام کرده‌اند.

 

مسکو به طور مداوم از غرب خواسته است که «پمپاژ» اوکراین با تسلیحات مختلف را متوقف کند و هشدار داده است که انجام این کار تنها باعث طولانی شدن خصومت‌ها و وارد کردن آسیب بیشتر به مردم عادی اوکراین شده و در عین حال نمی‌تواند تغییری در نتیجه نهایی جنگ اوکراین به وجود آورد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار